Må AeroGarden frø pakker Indeholder Gødning
? AeroGardens er designet så kompakt , effektiv, fejlsikker indendørs haven -systemer. Bestil forsyninger , skal du følge anvisningerne og du er garanteret at blive en succes på at dyrke en bred vifte af friske krydderurter , salat grønne , tomater, chilis , og blomster , ifølge selskabet , der sælger produktet. Nøglerne til AeroGardening er specielt designet voksende containere , frø kits, som indeholder flydende næringsstoffer , der tjener samme formål som gødning. AeroGarden Containere

AeroGardens er selvstændige voksende miljøer, der består af en lavvandet , tildækket skål på et stativ . En anden flad skål er vendt op og fastgjort med en høj stang til den nedre skål. Det huser vokse lys. AeroGardens kommer i flere farver og tre størrelser, små, mellemstore og store. Det AeroGarden system bruger aeroponic teknologi, så planter vokser i vand, næringsstoffer og iltet luft , der leverer næring direkte til rødderne af planterne. AeroGardens er udstyret med automatisk lys , næringsstoffer og vand påmindelser.
AeroGarden Seed Kits

AeroGarden har snesevis af frø kits , som hver kommer med sine egne flydende næringsstoffer matchede til kravene i planterne i sættet. Seed kits svarer til de størrelser af AeroGardens , som enten tre -pod eller syv -pod -systemer. Frøet kit leveres med tre eller syv bælg af frø indlejret i en spongelike materiale . Frø bælg er indsat i åbninger i den nedre del af AeroGarden , som indeholder vand, og i hvilke der tilsættes de flydende næringsstoffer. Hvert frø pod er garanteret til at vokse og AeroGarden vil erstatte det, hvis det ikke gør. Herb frø kits omfatter italiensk urt , pesto basilikum , gourmet urter og katteurt . Salas frø kits omfatter Romaine mix og salat greens , mens vegetabilske frø kits omfatter jalapeno peber , cherrytomater og sød peberfrugt . Blomsterfrø kits omfatter engelsk hytte haven, cascading petunia , bjerg eng og lavendel . AeroGarden vil også tilpasse frø kits til dig .
AeroGarden flydende næringsstoffer

AeroGarden sælger pakker af næringsstoffer der er specifikke for den type plante du er voksende . Pakker er 4 ml for tre -pod haver og 8 ml for seks- eller syv -pod haver. Pakkerne , tilsættes direkte til vandet i haven, indeholder en navnebeskyttet blanding af makro-og mikro-næringsstoffer og afbalancere pH af vandet. De er lavet af mineralske salte og tang . Du kan også købe de næringsstoffer ved kvart . Næringsstoffer fra andre producenter for hydroponiske systemer indeholder som regel en kombination af kvælstof, fosfat , opløselig kali og magnesium , og kan indeholde andre næringsstoffer som aminosyrer , spormineraler og vækstfaktorer .
Grow Lights < br >

Grow lys er placeret i top hætten af ​​AeroGarden . AeroGarden vokse lyser er høje output, der dækker hele spektret , energieffektive pærer. De bør udskiftes hvert halve år , ifølge producenten .
Caveat

Mens dette systemet næsten garanterer, at du vil være i stand til at dyrke krydderurter, salat greens , grøntsager og blomster , dette er ikke et godt system at bruge, hvis din hensigt er at spare penge over normale købmand priser. Systemet har dog give dig den fornøjelse og dine børn oplevelsen af ​​voksende din egen mad og se første hånd, hvordan planterne udvikler sig fra frø til at modne prøver. Det garanterer også, at du vil have friske krydderurter til madlavning og frisk salat greens hver dag.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com