Gule blade på en Evige Jøde
Den Evige Jøde ( Tradescantia Zebrina , Tradescantia fluminensis ) kommer fra Mexico og Mellemamerika , hvor den lange stilke krybe langs den tropiske regnskov gulve. Det er disse samme lange stængler, der gør det til en ønskelig stueplante , der anvendes i hængende plantageejere . Wandering Jøde kan også dyrkes udendørs, i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8 til 11 . For meget eller for lidt vand

Growers kan enten forkæle den Evige Jøde ihjel eller forsømmelse det til døden. Både dehydrering og overwatering har de samme symptomer - gule blade - med subtile forskelle i placering på planten. Når du ikke vande Evige Jøde nok bliver dehydreret og blade på den nederste del af planten bliver gule og krøller. Overvanding den Evige Jøde påvirker både nedre og øvre blade , nye og gamle , og de ​​typisk falder fra anlægget på samme tid . Derudover kan du bemærke en muggen eller rådden lugt . Kontroller rødder på bunden af ​​potten ; de kan rådne på grund af overvanding .
Sunlight

Evige Jøde kræver medium lys , hvilket svarer til , hvad du får , når man står under et højt træ . Den bedste indendørs spot for planten er inden for flere meter af et vindue med en sydlig eller vestlig påvirkning eller i et vindue med en østlig eksponering. For meget sol vil brænde bladene , mens ikke nok kan slå dem gul , typisk på den side, der vender væk fra lyskilden.
Tip Burn

Hvis spidserne af bladene er brune med gule kanter , kan anlægget have spids brænde, forårsaget af en ophobning af salte i jorden. Salte kan komme fra gødning eller fra kommunale vand fra hanen . Hvis saltkoncentrationen er for stor, vil den Evige Jøde begynde at droppe blade. Brug destilleret vand til at vande planten. Hvis du har mistanke om gødning salte udvaskes jorden periodisk ved at skylle det to til tre gange med vand.
Skovdød

Symptomerne på skovdød er meget lig tip brænde, bortset fra at det sker på ældre blade og en større del af bladet bliver gul. Årsagen til denne sygdom er ukendt, men det menes, at anlægget stopper støtte gamle blade på den længste stilke. Bladene først bliver gule og derefter begynde at dø fra spidsen . Løs dette problem ved at klemme flere inches væk fra enderne af lange stilke .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com