Hvor lang tid tager det Bromeliad Hvalpe i Bloom
? Når du køber en bromeliad med en strålende rød , orange eller gul blomst spike på vej fra sin frodige roset af blade , er det allerede ved at dø . Behandle det imidlertid godt, og anlægget vil give unge planter kaldes hvalpe - oftest på sin base - for dig at repot . Når disse unge planter blomst kan afhænge af flere faktorer . Bromeliad Life Cycle

Bromeliads er en familie af planter, der omfatter 56 slægter og mere end 2.800 arter. De bliver behandlet som stueplanter i de fleste dele af landet , men nogle sorter , herunder dyckia ( Dyckia spp. ) Vokse udendørs i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8 til 12 og er i stand til at tage temperaturer ned til 16 grader Fahrenheit , mens andre , ligesom den fælles vase anlæg ( Guzmania spp. ) , har brug for frostfri klima i USDA zoner 10 gennem 12 for at trives udendørs. Uanset type, hver plante vokser , blomstrer og derefter dør, selvom det kan være i blomst i op til fire måneder, og tage mere end et år at dø efter at. Bromeliads dyrket fra frø kan tage mindst tre år og ofte længere tid at blomstre , afhængigt af arten .
General Pup Care

produceret omkring bunden af ​​hvalpene plante er generelt adskilt fra moderplanten og repotted , sædvanligvis når hvalpen er omkring en tredjedel af højden af ​​moderen. Da moderen planten kan holde omkring en stund, kan det producere flere generationer af unger , når du klipper eller snap dem fra omkring basen . Du kan pot hvalpe enkeltvis eller i en klynge i fugtig pottemuld mix , der dræner godt ; blandinger beregnet til orkideer er ideelle . De skal skjules med spisepinde eller små indsatser , indtil de udvikler rødder , hvilket kan tage op til seks uger.

Faktorer af betydning Bloom Time

Når hvalpene begynder at vokse , de blomst i et til tre år , afhængig af type , men nogle tager meget længere tid . Den største bromeliad , den sjældne dronning af Andesbjergene ( Puya raimondii ) tager 80-150 år at blomst i naturen. Et eksemplar på San Francisco Botanisk Have blomstrede i 2006 for første gang i en alder af 33 . Bortset fra slægt og art , hvor lang tid en hvalp bliver siddende til moderen kan påvirke flor tid. Jo længere du lader hvalpene er knyttet til moderplanten , jo mindre tid det tager for hvalpen at modne, fordi det er i stand til at trække flere næringsstoffer fra moderen. Du kan endda trimme moderplanten tilbage og lad udviklingslandene hvalpe blive på indtil moderen dør tilbage helt. Summers brugt udendørs med morgensol , eftermiddag skygge og en knivspids Epsom salte føjet til sit vand som planten modnes kan fremskynde blomstring.
Inducerende Bloom

Et modent plante der vokser godt, men har ikke blomstrede kan undertiden blive tvunget til at blomstre. Lukning af fabrik i et papir eller plastpose med et æble i en uge - i direkte sol - udsætter det for ethylen gas frugten giver off og starter en kemisk reaktion i planten , der inducerer flor. Når effektiv , bør du se en stilk i seks til otte uger .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com