Timian som en myggebalsam
Myggestik er kløende og irriterende --- men værre, kan de sprede sygdommen. I stedet for at bruge potentielt farlige kemikalier for at holde myggene væk , overveje at bruge citron timian , en af ​​de naturlige myggemidler Moder Natur giver os. Citron timian får sit navn fra sin Lemony duft og smag , hvilket kan forklare dens anvendelse som en myggebalsam , da myg har tendens til at holde sig væk fra lemony dufte. Effektivitet

Donald R. Lewis fra Iowa State University Institut for Entomologi rapporterer, at citron timian (Thymus X citriodorus ) er cirka 62 procent så effektiv til at afskrække myg som DEET , en kraftfuld kemikalie, som er den aktive ingrediens i mange kommercielle myggemidler . Dette sætter citron timian foran citrosa anlæg, som er cirka 30 procent til 40 procent så effektiv som DEET .
Sådan bruges

Desværre , der omgiver dig selv med gryder af citron timian vil ikke holde myggene på afstand , og hverken vil drysse det på dine salater og spise det. For at drage fordel af citron timian er myg frastødende egenskaber, skal du knuse bladene og gnid de resulterende olie på huden.
Voksende citrontimian

Hvis du dyrke din egen citron timian , vil du altid have nogle på hånden til knusning og bruger som myggebalsam . Citron timian vokser godt i senge eller i containere , og kræver typisk meget lidt pleje . Plant den i fuld sol og i veldrænet jord . Vand det på en regelmæssig basis , men ikke tillader det at sidde i klæg jord i lange perioder. Omkring midsommer , skære planten tilbage til omkring to inches og lad løv vokse. Dette giver det en bedre chance for at overleve vinteren.
Stock Advarsler

Knusning citron timian blade og gnide olien på din hud forårsager hudreaktioner hos nogle mennesker . Før påføring af citron timian olie liberalt , teste din huds tolerance på en lille, synligt sted på din krop. Der er mange sorter af timian. Sørg for at købe citron timian , hvis dit mål er at afvise myg.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com