Granulatkoncentration Bug Killers til en græsplæne
Granulære bug mordere , pesticider til en græsplæne , er den tørre form af pesticider, der anvendes til at styre en bred vifte af græsplænen skadedyr. For bedste effekt , at vand kornede pesticider aktivere ingredienserne. En række græsplæne pesticider kommer i granulatform. Imidacloprid

imidacloprid er effektiv til at kontrollere hvide larver i græsplæner og sælges i form af granulat. Anvend dette pesticid jævnt på plænen og vand godt . Det bedste tidspunkt at begynde at bruge produktet er, når skadedyr er små og ses fodring tæt på jordoverfladen. Alvorligt angrebne græsplæner rulle som et tæppe og skræl tilbage, når græsset er trukket .
Cyfluthrin

Cyflurthrin styrer en række skadedyr , herunder cutworms , myrer og lopper i græsplæner. Den syntetiske pyrethroid sælges under forskellige handelsnavne og fås som en væske, fugtepulver og granulat. Den kemiske hurtigt nedbrydes i sollys.
Carbaryl

insekticid carbaryl sælges under forskellige handelsnavne og kontrollerer en række landskabs-og skadedyr , herunder cutworms i græsplæner. Den generelle anvendelse, bredspektret insekticid sælges i form af støv, olie , vanddispergerbart pulver, granulat og suspension. Ifølge Cornell Cooperative Extension , kemiske kontrollerer næsten 100 forskellige typer af insekter.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com