Sådan Grow Chives i en Pot
Purløg er en grasslike medlem af løg familien. Urten frembringe en mild løg eller hvidløg smag, afhængigt af sorten. Bladene der anvendes hel eller hakket i både friske og rå retter , eller de er frosne eller tørrede til senere brug. Purløg vokse som en flerårig urt , især når der dyrkes i potter, i et beskyttet indendørs areal. Planterne producere små , ​​lilla blomster i sommeren der giver potter af friske krydderurter en ornamental udseende , når de vises inden for de home.Things du har brug
Pot
Pottemuld
Plasticpose
Shears < br >
Vis Flere Instruktioner
1

Fyld en 6 - til 8- tommer diameter potte med en fugtig tørv baserede pottemuld . Fyld potten med jord inden for 1 ½ inches af fælgen.
2

Sow seks til otte purløg frø på jordoverfladen , afstand frøene 2 inches fra hinanden. Dæk frøene med et ¼ tommer lag af jord .
3

Mist jordoverfladen med vand til grundigt at fugte den . Dække toppen af puljen med en klar plasticpose. Sæt gryden i en varm stue til at spire , hvilket typisk tager en til tre uger .
4

Fjern posen , når de første purløg spirer frem. Flyt gryden til en solrig vindueskarm .
5.

Vand purløg når den øverste 1/4 tomme af jorden tørrer . Den overskydende fugt afløb fra bunden af ​​potten , så tøm dryp underkop under puljen efter hver vanding.
6

Tynd purløg når planterne nå op på 2 inches i højden . Pluk de overskydende planter, så kun 3-4 planter forbliver i potten. Brug tyndet purløg til at tilføje smag til din favorit opskrift.
7.

Harvest purløg som nødvendige, når planterne begynder 60 dage efter plantning. Skær op til halvdelen af ​​blade på hver plante inden for 1 til 2 inches af jordoverfladen. Bladene vokser tilbage efter høst.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com