Hvad er Sheesham Wood
? Shisham ( Dalbergia sissoo ) - også kendt som " Sheesham ", og undertiden kaldet " indisk palisander " - er en indfødt træ af de sub- Himalaya regioner i Pakistan og Indien. Fundet i kanalen og flodlejer og plantager , er træ fra dette træ dyrkes til tømmer . Shisham bruges til fremstilling af høj klasse møbler , skabe og udskæringer , og er også kommercielt dyrket i Indonesien. Størrelse og form

shisham træet har en moden højde på 45 til 60 fod med en 30 - til 40-fods spredning. Den uregelmæssigt formet krone er åben og ovalt . Træet har en hurtig vækst , men kræver regelmæssig beskæring i de tidlige stadier til at skabe en stærk struktur . Hvis det ikke er uddannet ordentligt , grene er meget tilbøjelige til brud. Grenene er hængende i form, og træet er single- trunked .
Beskrivelse

Suppleanten træet blade er mærkeligt finnede og elliptisk form . 2 - til 4- tommer lange semi- stedsegrønne blade i form af foldere er lys grøn farve . De knapt synlige , men yderst duftende hvide blomster vises i foråret og efterfølges af brune , flade bælg typiske planter i bønne -familien. Bælgene indeholder 1-4 frø. Bælgene ikke tiltrækker nogen dyr .
Wood Properties

shisham træ er gylden brun til mørk brun i farven med hvid til lysebrun stribet splintved . Træet er lige kornet og ofte har en grov tekstur. Shisham tømmer er sprødt og har en tendens til at opdele i enderne, medmindre lufttørret meget omhyggeligt. Efter tørring bliver træet elastiske , hårde og stærke, med lavt vandindhold , hvilket gør det nemt at arbejde med og så . Shisham træ reagerer meget godt til polering , skruning, limning og drejning .

Anvendelse af træ og tømmer

Selve træet bruges til skygge i skovlandbrug i sin hjemegn Pakistan og Indien - for bevarelse jord i eroderede grunde, som jordforbedringsmiddel for sin evne til at fastholde kvælstof , som læhegn og prydplanter beplantning og i læhegn . Kernen er en kilde til en nondrying olie egnet til anvendelse i maskiner . Værdien af ​​dette træ er næsten det samme som teak træ og er også eksporteret. Træet anvendes i hjemmet byggeri , til døre , skodder og gulvbelægning. Andre anvendelser omfatter , men er ikke begrænset til , bådebyggeri , spadserestokke, paraply håndtag , brænde og papirfremstilling .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com