Queen Anne Cherry Trees
The Queen Anne er en type af søde kirsebær træ. I dag er Queen Anne kirsebær er den mest almindelige høstet og forarbejdet til Maraschino kirsebær , der ofte anvendes til toppen off din is sundae eller til at forsøde og pryde din sodavand eller cocktail . Terminologi

botaniske betegnelse for Queen Anne kirsebærtræet er Prunus avium , det er almindeligvis omtales som en form for søde kirsebær og undertiden som en vild kirsebær. " Søde kirsebær " adskiller det fra "sur " og " ornamentale " kirsebær træ typer . Inden den søde kirsebær typen , er Queen Anne også kendt som Napoleon og Royal Anne . Andre søde kirsebær er Bing , Ranier og Lambert , som alle har lidt forskellige egenskaber end Queen Anne .
Træ og blomster

The Queen Anne kirsebærtræ og kan nå 25 til 50 meter høj. Dens bark er glat og spænder fra grå til brun. Selv om det ikke betragtes som et medlem af det ornamentale kirsebærtræet type, Queen Anne gør blomst. I det tidlige forår , før sommeren lejet af dets frugt , Queen Anne blomstrer prangende , hvide blomster, der er generelt 1 tomme på tværs og vises i klynger af tre til fem.
Frugt

Fresh Queen Anne kirsebær kommer i par og er lys i farven .

Trods den lyse røde farve Maraschino kirsebær, hvor Dronning Annes er almindeligt anvendt , dens frugt er generelt lys i farve og modnes ved midsommer . En lyserød blush Overgang til rød langs huden er karakteristisk , som det modnes . De kirsebær er store, faste, søde og saftige . Søde kirsebær er populære lige fra træet , selvom de synes meget forskellige i deres naturlige tilstand end de engang gør forarbejdet til Maraschino kirsebær , saltning eller konserves.

Fordele

Ud over interessen for en dronning Anne kirsebærtræ i løbet af dets blomstrende og frugtbærende sæsoner , kan der også være sundhedsmæssige fordele. Søde kirsebær indeholder antioxidanter , fibre, C-vitamin , carotenoider og anthocyaniner, som nogle mener (selvom det ikke er bevist ) kan støtte i forebyggelse og behandling af medicinske tilstande som kræft, hjerte-kar- sygdomme, diabetes , Alzheimers og muskel-og inflammation.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com