Hvordan man dyrker en Klatring Flerårig Vine for Kids
Undervisning børn at vokse klatring flerårige vinstokke kan være et sjovt projekt . Det giver dem en chance for at se, hvordan planterne udvikler og får dem udenfor for at tage sig af anlægget. Vælg en vinstok , der appellerer til børn , hvilket normalt betyder en, der har spiselige frugter eller er usædvanligt i nogle måde. Den hårdføre kiwi , for eksempel, har masser af små frugter i efteråret og vil dække et espalier eller væg op til 30 meter høje . Kids også nyde voksende chokolade vin , en anden staude vin, der har chokolade - farvede blomster i foråret og 4-tommer - lange spiselige frugter et par måneder later.Things du har brug
Skovl
Tørvemos
Wall, hegn eller anden støtte
Flerårig vin , i potte eller rod taske myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Vælg en vinstok , der vil passe den plads du har til det. Vines kan vokse på hegn og espalier , på vægge, træer op og på vand tude . Vær sikker på vinstokken , du vælger, vil ikke få for stor eller for tung til det sted, du har plukket . Få børnene involveret i plukke en vinstok , de ønsker at vokse.
2

Forbered jorden for vin . Arbejde jorden godt til at løsne den, og tilsæt 1 del spagnum for hver 2 dele jord. Dette hjælper dræning og gør det lettere for planten til at vokse .
3

grave et hul 1 fod større end rodsystemet er bred, og mindst 6 inches dybere end de længste rødder. Space hullet omkring 1 fod fra væggen , espalier , hegn eller anden støtte til din staude vin .
4

Sæt vin i hullet, og udfyld med jorden blanding. Hæv vin om nødvendigt , således at det er i niveau med toppen af ​​jorden . Dæk rødderne og op til bunden af vin, men lad vin selv over jorden.
5.

Vand jorden godt og fyld omkring planten med ekstra blanding jord jorden i hullet afregner . Tilføje et lag af tørvemos mindst 2 inches tyk omkring vinstokken til at holde i fugt og modvirke ukrudt. Anlægget vil begynde at vokse inden for en meget kort tid .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com