Hvorfor Purple Roses Die hurtigere end andre farvede roser
Den lavendel rose , der konnoterer royalty, er en hybrid rose . Lavendel roser vokser som single- stamceller roser, som lang hals roser og som miniature rosenbuske . Lavendel rose er ikke en stor rose og begynder at dreje brun efter et par dage . Hvis du vil bruge en lavendel rose - såsom en Gammel Have Rose - anvende de blomstrer straks i blomsterarrangementer eller brude fest buketter. Typer

Lavendel roser også er kendt som " blå roser . " De har en lavendel nuance i stedet for en sand blå nuance . Nogle fælles blå rose sorter, der er blå er Blue Jay , Reine des Violettes og Blue Girl. Nogle blå roser , der er mere lilla er Veilchenblau og kardinal Richelieu roser.
Modtagelige for sygdomme

Lavendel roser kan dø hurtigere end andre sorter af roser , fordi de kan være mere modtagelige for sygdom end robuste rosensorter . Lavendel roser ikke trives i ekstremt fugtige klima , som skaber en førsteklasses miljø for sygdomme at yngle.

Importerede Roses

Fresh- cut lavendel roser må ikke vare så længe som andre roser , fordi mange af dem skal importeres fra lande, der har varme, tørre klimaer. Hvis du bor i USA , betyder det, du bliver nødt til at leve i denne form for miljø , eller du bliver nødt til at være parat til at anvende importerede lavendel roser , så snart de ankommer til blomsterforretning .

hjerteligere Lavender Roses
p Hvis du er på udkig efter en heartier lavendel rose der har en god sygdomsresistens , overveje at købe en Blueberry Hill rose . Denne rose holder sin nuance selv gennem sommervarmen. North Carolina State University beskriver rosen som " energisk ".
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com