Sådan Opløs Ice bygge op på en parkeringsplads
I områder, der oplever kolde vintre med masser af sne , kan is bygge op i parkeringspladser , hvilket gør parkering og gå risikabelt for medarbejdere og lånere. Hvis du ikke fjerner isen , kan nogen glide og falde , hvilket kan ende med at koste din virksomhed en masse penge på grund af en retssag. Opløsning isen kan tage lidt tid, men det er en af ​​de nemmere måder at slippe af isen , hvis du ikke har tid til at bryde det op manuelt. Ting du skal
salt eller kemiske is hot melt applikator
Seed sprederen
Sand Salg Ice skraber myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Spred et salt eller kemikalie deicer produkt i hele parkeringspladsen ved hjælp af en frø sprederen , med særlig opmærksomhed på de icier områder såsom lavtliggende områder og kanten af ​​parkeringspladsen. Brug et tyndt lag salt eller afismingsmiddel . For meget kan faktisk hindre smelteprocessen . Brug den relevante form til dine vejrforhold. For eksempel , natrium calciumchlorid afisningsmidler virker ved at frigive varme og derfor arbejde hurtigere , selv ved kolde temperaturer ned til -25 grader Fahrenheit. Natriumklorid, eller salt, deicers kun arbejde ned til 20 grader Fahrenheit.
2

Tilføj et lag af sand eller andre slibende til de steder, hvor isen er tykkere og vil tage længere tid at opløse. Sandet giver trækkraft til køretøjer og folk til at hjælpe med at reducere risikoen for at glide på isen.
3

skrabes op isen, når det begynder at smelte at hjælpe med at rydde det hurtigere. Du kan bruge en metal hånd skraber , der ligner en skovl , hvis du har en mindre parkeringsplads eller små områder af is. Hvis du har en større masse , overveje at ansætte en professionel snerydning tjeneste at bruge maskiner til at skrabe isen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com