Buske til en Slope

Plantning buske på skråninger kan hjælpe støtte i at forebygge jorderosion. Den busk rodsystem kan sikre bjergsiden for at forhindre potentielt farlige jordskred opstår. Vælge buske , i stedet for græs, at plante langs en skråning hjælper med at reducere lugning og græsslåning krav. Buske i forskellige størrelser også skabe landskabelig mangfoldighed og bidrage til at skjule skråningen.
Stedsegrønne buske

Plantning stedsegrønne buske på en skråning med til at give året rundt dækning og farve interesse. Den japanske taks ( Taxus cuspidata ) vokser til en højde på ca. 6 meter og spredes til en bredde på op til 7 meter . Man tolererer tørke , forurening i byerne og er meget lav vedligeholdelse for enhver skråning . Den stedsegrønne krybende enebær ( Juniperus horizontalis ) står kun 1 til 2 meter høj , men kryber langs jorden op til 10 meter . Man tolererer en bred vifte af jord og kan modstå stenet godt .
Sunny Slope Buske

En sydvendt skråning med ingen træer eller strukturer til at blokere de lette emner buske til direkte sollys hele dagen. En busk bør være i stand til at tåle fuld sol og eventuelle tørkeforhold når plantet i sådan en placering . Den alsidige Oregon drue busk ( Mahonia aquifolium ) har evnen til at modstå fuld sol med tørre eller overdrevent fugtige jordbundsforhold . Den vokser til en højde på 8 fod . Den OceanSpray busk ( Holodiscus discolor ) vokser til en højde på 15 meter . Man tolererer også våd eller fugtig jord og kan tåle fuld sol . Den busk har også den ekstra fordel af at være brandsikre.
Shady Slope Planter

Nord skråninger har skyggefulde forhold. Buske , der trives på sådanne skråninger skal være i stand til at modstå shading godt . Den vestlige azalea ( Rhododendron occidentale ) vokser godt i skyggen med sur jord . En nordamerikansk indfødt busk , det vokser til en højde på op til 16 meter høj og producerer et væld af farverige blomster i foråret. Bøsningen kaprifolium ( Diervilla Lonicera ) tåler halvskygge . Den vokser til en højde på 2 til 4 meter .
Salt Tolerant Buske

Oceanside skråninger underkastes løbende salt spray. Kun salt tolerante buske kan modstå sådan en mishandling . Snebær ( Symphoricarpos albus ) vokser til en højde på op til 6 meter . Det breder sig godt gennem underjordiske sucker vækst . En hårdfør busk , det kræver lidt pleje eller vedligeholdelse og kan modstå de fleste jordforhold godt . Den voks myrtle vokser til en højde på op til 20 meter høj. Den busk er stedsegrønne blade vokse op til 3 inches i længden og er let aromatisk .

Hus Have © have.989214.com