Sådan Hold hortensia Blå

Der er omkring 23 arter af hortensia , men kun fem dyrkes i USA. Hvad gør hortensia unik, er dens enorme kugleformede blomsterklaser , der spænder fra hvid til lyserød til blå nuancer . Afhængig af sorten af hydrangea , de er hårdføre fra zone fire til zoner 6 til 9 (se USDA kortet i Resource afsnit ) . I mange sorter af hortensia blomst farve kan ændres til blå ( eller holdes blå) ved manipulation af jordens pH og tilføjelser til jorden.
Ting du har brug for kit
Ph test
organisk stof, såsom kaffegrums og fyrrenåle
Aluminum sulfat Salg One gallon spand
Instruktioner
1 < p> Test Ph niveau af jorden omkring din blå hortensia , ved hjælp af en Ph testkit (tilgængelig på hardware og haven butikker ) . Mens kits vil variere fra producenten , vil en typisk test indebærer at placere en prøve af jord i testkammeret og derefter tilsætte vand og teststrimlen. Strimlen vil ændre farver ifølge Ph balance af jorden ; for blå hortensia at absorbere aluminium og opretholde deres farve optimal Ph skal være på et niveau på 5,2 til 5,5.
2 < p> sænke pH niveauet af din jord (om nødvendigt) ved tilsætning af organisk materiale, som kaffegrums og fyrretræ nåle. Dette vil gøre det muligt hortensia til at absorbere den nødvendige aluminium lettere .
3 < p> Vand Hortensia planterne omhyggeligt for at undgå skader på rodsystemet fra aluminium tilføje processen.
4 < p> Bland en spiseskefuld aluminiumsulfat i en liter vand og gælder for jorden området omkring din blå hortensia . Undgå at hælde opløsningen direkte på blade og stængler af anlægget.
5 < p> Gentag aluminiumsulfatet ansøgning hver tredje uge i tre ansøgninger , indtil den blå hortensia har fuldført sin blomstrende sæson .


Hus Have © have.989214.com