Blomstrende buske i Zone 4

USDA Plant Hårdførhed Zone 4 går på tværs af den nordlige del af amtet og omfatter dele af Wyoming , Colorado, Montana , Nebraska, Dakotas , Minnesota , Wisconsin , New York, Vermont og Maine. En række af blomstrende buske vokser godt i denne zone , hvor temperaturen kan falde til minus 30 grader om vinteren. Disse buske producere blomster i et udvalg af farver , med en art til rådighed for en Zone 4 plantning , der passer til din smag og behov.
Gule blomster

Zone 4 er den koldeste zone i hvilken busk rose vokser. Sorter som ' Radsun ' og ' Radsunsar ' har gule blomster . Disse buske vokser til 4 og 10 meter hhv . Den shrubby Potentil er en anden bush kendt for sine gule blomster , med de blomstrer ligner ranunkler . Shrubby Potentil vokser til 4 meter og tjener som et fundament plante eller bruges i busk grænser. ' Golden Lights ' er en løvfældende azalea hybrid for zone 4. Det har gule blomster , blomstrer i maj og vokser mellem 3 og 6 meter høj.
Røde blomster Salg

Hvis du ' re søger en busk med røde blomster egnede til zone 4, weigelas og roserne har flere repræsentanter. Weigela hybrider såsom ' Minuet ', ' Victoria ' , 'Red Prince ', ' Rumba ' og ' Tango ' alle har røde blomster . » Betty Boop " er en type floribunda rosenhæk med røde blomster , mens den " Hansa " og 'Morten ' sorter af rynket rose også har røde blomster som et fælles træk . Tree Peony hybrider såsom ' Shimna - Nishiki ' og ' Kronos ' har også røde blomster .
Blå blomster

Tre separate typer af lilla hybrider har blå blomster til dem i zone 4 , der foretrækker denne farve . Den ene er " Wedgewood Blue ' hybrid af den fælles lilla - en art vokser til mellem 4 og 6 meter høj . En anden er højere " Agincourt Beauty ' sort , stand til at vokse til 15 fod . 3- til 5 -fods høj 'Lille Boy Blue' også viser sig blå blomster . Den ledende fabrikkens klynger af blå blomster udvikle sig på pigge over 3 meter høje busk.
Orange blomster

Diverse arter producerer orange blomster og håndtere de vækstbetingelser i Zone 4 . den japanske kvæde hybrid ' Alpina ' , der vokser til 12 inches, fungerer godt som et fundament anlægget eller i stenbede . Den vokser i de fleste jordtyper og dens frugter anvendes i marmelade og konserves. En shrubby pæon kendt som ' Tessera ' har store orange kronblade , hvilket gør dens blomster iøjnefaldende og prangende . En japansk art , furin - Tsutsuji har orange blomster formet som klokker.

Hus Have © have.989214.com