Sådan Grow Evergreen Hedges Fast
Stedsegrønne hække er en effektiv måde at skabe en levende privatliv skærm , reducere støj eller blokere en utiltalende udsigt. De er også en interessant måde at opdele en gård og tilføje dybde til et landskab. Fordi mange hurtigtvoksende hække kan være kortvarig eller svag samlet , er det bedst at intersperse din hæk beplantninger med stauder , andre længere levetid buske eller trees.Things du har brug
All-purpose gødning

Vis Flere Instruktioner
1

Vælg en hurtigt voksende hæk sort. Kontakt din lokale udvidelse tjeneste, hvis du er usikker på , hvilken type vil vokse bedst i dit område. De fleste stedsegrønne hedge sorter som enebær, kristtorn og cypres vil vokse hurtigt under de fleste forhold .
2

Plant dine hække lukke sammen om at skabe et privatliv skærm hurtigere. Afhængigt af den plads, du har til rådighed , kan du ønsker at plante flere buske tættere sammen for at skabe din skærm.
3

Køb buske , der er næsten fuld vokset til at reducere mængden af ​​vækst nødvendige tid . Du kan købe buske næsten fuldvoksne fra områdets planteskoler. Dette er en dyrere løsning , men den hurtigste måde at få hække fuld størrelse hurtigt.
4

gøde din stedsegrønne hække som helst fra tidligt forår til midten af ​​sommeren til at hjælpe dem med at vokse hurtigere. Brug en komplet , alle formål gødning , såsom en 10-8-6 NPK ( kvælstof , fosfor, kalium) .
5.

Test jorden og sørg jordbundsforhold er passende for en evergreen . Evergreens foretrækker en mere sur jord . Tilføjelse af en barkflis af sphagnum kan bidrage til at øge surhedsgraden i din jord og fremme en hurtigere vækst .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com