Heat & Sun tolerante ornamentale græsser
Prydgræs kan være lige finpudse nødvendige for en naturlig landskab . At vælge den rigtige græs kan oprette en baggrund , der ikke tager væk fra træer og blomster i design, men supplerer dem . I betragtning af hvad græsser vil trives i et område, er en vigtig beslutning , og en, der kan gøres mere udfordrende i varme omgivelser. Overdreven varme og solen kan brænde og dræbe mange prydplanter , så det er afgørende at vælge græsser, der er tolerant. Citrongræs

Citrongræs er en ornamental græs hjemmehørende i Indien og Sri Lanka . Dette subtropiske ornamental er også en spiselig urt og bruges i thailandsk madlavning og aroma te. Når brudt, græsser frigive den søde citrus duft af citrongræs olie. I deres oprindelige miljø , de er almindeligt forekommende vokser i tropiske græsarealer i hele Asien . Med en USDA plante hårdførhed bedømmelse af zonerne 10 og 11 , citrongræs er velegnet til varme temperaturer og foretrækker lyse, direkte sollys. De græsser vokser i klumper , der kan nå seks meter i højden og spredes til omkring tre meter . De kan overleve tørke , men vil lide. Citrongræs er ikke koldt hårdfør og kan blive dræbt af en frost og beskadiget ved kølige temperaturer . Denne stedsegrønne plante har en attraktiv blå-grøn farve.
Citronella

Citronella er i samme familie som citrongræs, og dens duft er en, der er velkendt af alle der nogensinde har lugtede en insekt - frastødende stearinlys. Det er også bruges i parfumer , sæber og som en antiseptisk . Hjemmehørende i Sydøstasien , er citronella normeret til USDA plante hårdførhed zoner 10 til 12. . Trives i fuld sol , dette græs har brug for en lang, varm vækstsæson og kan blive beskadiget eller dræbt af kølige vintre . Selv i varme klimaer , bør citronella planterne pottes og bragt indendørs til at modstå de koldeste måneder at sørge for der er klumper at plante i foråret. Citronella blade er flade og omkring tre meter lang, mens stængler af græsser er tykkere og rund .
Ruby Grass

Native til Afrika , rubin græs er en tropisk græs normeret til USDA plante hårdførhed zoner otte til 10 . med en højde på mellem 1,5 til to fødder, det ornamentale vokser i klumper på op til en fod og en halv i diameter. Ruby græs blomstrer mellem juli og august, hvor totter af græs udvikle lyse pink blomster , der toner til hvid som de modnes. Græsser henvende sig til rødlig -lilla i efterårsmånederne . Ruby græs betragtes som en årlig , og frø skal høstes i efteråret til plantning i foråret. Trives i fuld sol , rubin græs er velegnet til masse beplantninger og opfyldning i blomsterbede.
Sand Cordgrass

Sand cordgrass får sit navn fra sin sandpapir - lignende konsistens . Græsser vokse til mellem fire og seks meter høj og bøje til at danne runde , kugle -lignende klumper. De græsser er grønne om sommeren og brune om vinteren ; normeret til zoner otte til 10 , er de generelt fundet i områder med milde vintre. Fundet vokser naturligt i moser og vådområder , der er sand cordgrass ofte bruges til at styre erosion omkring vand . Det gør en fremragende prydplante så godt, med sin usædvanlige form og krøllede , ruhåret blade. Den trives i fuld sol og sandjord og er en fremragende tilføjelse nær naturligt udseende baggård vand funktioner .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com