Sådan Grow Hawthorn Hedges
Hvad enten formel eller uformel , hække er en almindelig måde at afgrænse haver og yards. Der er mange former for hækplanter , men en favorit blandt mange er tjørn ( Crataegus monogyna ) , hvis navn bogstaveligt betyder " tornede hæk. " Denne tornede plante har været i brug i århundreder som en måde at vedlægge ejendom og afskrække invaders.Things du har brug
Hawthorn buske eller træer ( Crataegus monogyna , eller en "Common Hawthorn " )
Skovl eller hånd skovl
Handsker
beskæresakse hoteltilbud Stakes
Twine
Jord , som er nødvendig
jord ændringer efter behov myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
Plantning og voksende dit Hawthorn Hedge

1

Brug sejlgarn bundet mellem indsatserne , afmærke din plantning område . Hvis du ønsker en formel og præcis levende hegn , skal du sætte dine planter i en lige linje ved at bruge garnet som din midterlinien. For mindre formelle rækker bruge garnet som en løs guide til afgrænse det generelle område, hvor du vil have dine planter til at vokse .
2

Fjern eksisterende anlæg , ukrudt , sten og andet affald fra plantning området. Afhængigt af, hvordan formel du vil have din hæk til at være , kan du også ønsker at nivellere jorden ved hjælp af en skovl.

Baseret på designet af din hæk , grave en plantning grøft eller plantning huller til planterne. For eksempel, hvis du ønsker en bred hæk , plante tjørn i to rækker , forskyde planter mellem hinanden i en grøft .
3

Sæt dit tjørn planter i jorden omkring en mund hinanden. Placer planterne lidt tættere sammen, hvis du vil have en lille , formel hæk. For en uformel hæk , rum planterne mere end en mund fra hinanden. Brug hånd skovl og den ekstra jord til at fylde hullet eller renden for at stabilisere planterne. Fjern indsats -og sejlgarn plantning vejledninger, som du går.
4

Efter plantning , trimme planterne tilbage for at tilskynde tykkelse i bunden af ​​en formel hæk. Hvis du bruger unge planter, der er 1 til 2 år, anbefales det, at du skære dem tilbage , indtil de er 6 til 10 inches høj . Skær ældre anlæg med en tredjedel af deres højde . Hvis du er plantning en uformel hæk , beskæring er ikke påkrævet , men det kan stadig gøres for at tilskynde tykkelse.
5

Skær tilbage ny vækst regelmæssigt for at bevare formen på hækken. Den generelle tommelfingerregel er at trimme seks inches af hver fod af ny vækst i din formel hæk , indtil det vokser til den ønskede højde og tykkelse. Formelle hække skal have en base bredere end deres top .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com