Anodiseret aluminium stakit Colors

Anodisering er en elektrokemisk proces, der anvendes på metal , der er det væsentlige kontrolleret oxidation. Anodisering faktisk ændrer strukturen af ​​metal, stramme det og lidt fortykkelse det, en proces svarende til den måde en hård skorpe dannes på bagning af brød . Dette gør metallet holdbare - kun diamanter er hårdere. Metallet vil ikke rust eller nedbrydes , og er ikke sårbar over for saltvand skader. Derfor er det specielt velegnet til udendørs applikationer, såsom dæk rækværk . Samtidig er dette behandlede metal er lidt porøs , så farvestoffer kan tilsættes for at ændre farven .
Integral Color

anodiseret aluminium kan være farvet under den elektrokemiske proces . Dette kaldes integreret farve. I denne fremgangsmåde er farvestoffer deponeret direkte ind i den porøse overflade af aluminium , før det forsegles . Dette er en langvarig finish men finishen er afdæmpet . Det er ofte en bronze tone .
To-trins proces

Anodiseret aluminium kan også være farvet i en to -trins proces . Efter den er anodiseret og farvet , er det nedsænkes i et bad indeholdende et metalsalt . Organiske farvestoffer kan tilsættes på dette tidspunkt. Denne metode frembringer farver, der er mere levende og intens end dem, der skabes under den integrerende proces alene. Farverne spænder fra lys blå til orange og rød .
Standardfarver

En række af farver , der almindeligvis anvendes i dæk rækværk omfatter rust , skov grøn , grå, guld , off -Hvid og sort. Disse alle blanding med et udendørs miljø . Andre almindelige farver er metalliske, såsom bronze , kobber og sølv.
Colorfastness

Når du overvejer en brugerdefineret farve til din gelænder , rådføre sig med producenten om colorfastness . Nogle farvestoffer vil ikke holde op på ansøgninger , der er udsat for stærkt sollys på en regelmæssig basis , såsom dæk rækværk .

Hus Have © have.989214.com