Gårdhave Screen kabinet Instruktioner
Omsluttende din terrasse giver dig mulighed for at nyde den udendørs brise og sollys uden at blive generet af de udendørs bugs og skadedyr. Hvis din terrasse har et tag , kan du nemt vedlægge terrassen med en skærm til at skabe en behagelig atmosfære , der også kan forbedre hjemmets udseende. Husejere kan også udskifte deres gamle , sagging skærm med denne let , moderne skærm kabinet installation metode. Ting du skal
Screen spline
Base strips
Base caps
gummihammer
Shears myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Mål længde og højde på din terrasse til at bestemme mængden af skærmen, og materialer, du har brug for. Begynd ved hjørnet af den øverste karmen og måle karmen rundt til den modsatte ende for at bestemme længden. Bestemme højden af terrassen ved måling fra toppen karmen til den nederste etage skinnen. Gang længde måling gange højden måling for at identificere størrelsen af ​​skærmen skal vedlægge terrassen . Tilføj ekstra længde til måling på skærmen for at give mulighed for trimning og efterbehandling .
2

Tage målinger med dig til dit hjem forbedring forhandler. Køb på skærmen , sammen med skærm spline , base ture og base- hætter. Bruge dette system til hurtig og holdbar installation der skulle udholde uden hængende eller udvendige negle.
3

Fjern alle allerede eksisterende skærm og installation strimler og materiale fra gårdhaven. Sørg for at fjerne fremspringende skruer og søm , eller hammer dem skylle ind i overfladen .
4

Installér basissystem strips i toppen vindueskarm. Juster strimmel flugter med kanten af ​​det øverste karmen og fastgør strimlen til karmen med 1 -tommer , galvaniserede skruer. Anbringe en skrue i hver af strimlen s skruekærve . Bor skruerne lige ind i hullet med jævnt tryk for at sikre en sikker pasform.
5.

Placér strimlerne flugter hinanden og fortsætte med at skrue strimlerne , indtil strimlerne er på plads i hele den øverste vindueskarm. Gentag processen med den nederste skinne og hver lodret side . Trim væk overskydende strimmel til at udvikle en ordentlig pasform .
6

Skær skærmen i henhold til dine målinger med en lidt ekstra for trimning. Begynd installationen på skærmen på det øverste hjørne og arbejde din måde på tværs . Juster skærmen med base strimmel og skub skærmen i strimlen med skærmen spline . Fastgør siderne i bunden strips med spline , der arbejder med en side ad gangen, fra top til bund.
7.

Fastgør den nederste del af skærmen til bunden basen strimler. Træk forsigtigt skærmen, mens sikring af skærmen med spline . Skær overskydende skærm fra kanterne med skarpe skære saks .
8

Juster basen hætter med basen strimler og tryk dem på strimlerne . Tryk hætterne med en gummihammer , indtil caps klikker på plads.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com