# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Hvor lang tid tager det Liberon Paste Wax at hærde på et Wood Floor
? Det franske selskab Liberon har gjort gulvvoks og rengøringsmidler i mere end et århundrede. Kig efter dette produkt i hjemmet forbedring butikker eller bestille det online, fordi du er usandsynligt at finde det i din købmand. Selv om de fleste moderne trægulve er forseglet med polyurethan og ikke kræver voksning, vintage gulve, der aldrig har været marmorsokkel sandsynligvis kræve voksning for at beskytte dem . Lad voks til at hærde , før polering det ; hvis du polere det for tidligt , bliver det en klæbrig rod. Time Frame

Ifølge selskabets hjemmeside , efter anvendelse Liberon gulv voks til en hårdttræ gulv , vente mindst 30 minutter for voks til at hærde. Når voksen er hærdet, det er sikkert at polere det til en dyb glans. Voks kan tage længere tid at tørre i fugtige omgivelser .
Metode

For at anvende Liberon gulv voks , først rengøre gulvet og sand den om nødvendigt. Påfør Liberon sealer til at bringe den oprindelige farve af træet. Ryst voks at blande det. Påfør voks til gulvet i tynde lag med en blød klud , såsom en gammel T-shirt eller et lambswool pensel . Når voksen hærder , poleres gulvet med en klud eller polering maskinen, indtil den har nået den ønskede glans. Påfør flere lag af voks, hvis det er nødvendigt , for at gøre gulvet skinne.

Advarsler

Generelt voks anbefales ikke til gulve, der er forseglet med polyurethan. Dette kan skabe faretruende glatte forhold. Kontakt din gulv producenten , før du anvender voks til en forseglet gulv . At afgøre, om gulvet er forseglet med polyurethan, droppe en smule vand på det. Hvis der er hvide pletter eller vandet forsvinder, er gulvet blevet vokset. Vandet vil perle op på et gulv forseglet med polyurethan.
Vedligeholdelse

Når hærdet og poleret , Liberon voks vil beskytte dit gulv i flere måneder. Afvise det hver måned for at genoprette glans og anvende et nyt lag voks , når voks slidt tynd . Stærkt trafikerede områder kræver voksning oftere. Må ikke vaskes bonede gulve med vand ; Tør spild med en let fugtig klud .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com