# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Sådan slørede Window Coatings
Film belægninger dækker vinduer for at hjælpe med at blokere sviende stråler fra solen. Hvis vinduet film vokser sløret , synspunkter bliver tilstoppet . Årsager til sløret vindue film kan indeholde skumle fugt siver under eller aldrende lim , der er vokset uklar. Levet Filmen kan ikke fastsættes , da det ikke kan genanvendes , og kan ikke renses . Dog kan klarhed blive gendannet til ikke-klæbende , statisk elektricitet , genanvendelige coatings.Things du har brug
kreditkort eller pincet (valgfrit)
opvaskemiddel
Sponge
fnugfri klud < br > Vinduespudser
Papirservietter
sugefod myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Peel ned de to øverste hjørner af vinduet belægning. Hvis det er nødvendigt , skal du bruge et kreditkort eller en pincet til at hjælpe forstå dem. Fortsæt med at trække filmen i en lige nedadgående bevægelse for at fjerne hele belægningen.
2

Læg belægningen fladt på en ren , ikke- skrabe arbejde overflade .
3 < p> Dyp et ikke-slibende svamp i en opløsning af varmt vand og opvaskemiddel . Vask vinduet belægning. Skyl svampen i ferskvand , og tør ned belægningen igen for at fjerne sæberester . Tør belægning med en ren, blød, fnugfri klud .
4

Vend belægning over , og gentag rensningen på den anden side .
5

Spray vinduet med vinduespudser , og polere den ren med en papirserviet.
6

Genanvende belægningen. Nogle mærker kræver dug vinduet eller belægningen med vand eller sæbevand inden påføring. Sæt den øverste kant af belægningen øverst i vinduet.
7.

Glat resten af filmen på vinduet . Glide bladet af en svaber på tværs og op og ned filmen for at finde ud af eventuelle bobler.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com