# >> Hus Have >  >> Housekeeping >> House Rengøring >>
Kan jeg Repolish en Porcelain Glaze
? Porcelæn glasur er en udvendig belægning, håndværkere bruge til at reparere porcelæn elementer såsom dukker og retter, der er også effektiv på at gøre porcelæns overflade smudsafvisende . Porcelæn glasur er sikker at bruge på både naturlige og poleret porcelæn poster. Ligesom alle ruder, restaurering glasur er modtagelige for skader , hvis du ikke passe det ordentligt ; men du kan polere det ved hjælp af de relevante porcelæn glasur polering forsyninger. Før Polering

modsætning fabrik glasur , porcelæn glasur er aftageligt. Før polering glaseret porcelæn, læse producentens anvisninger på etiketten af det produkt, for at afgøre, om du først skal fjerne alle allerede eksisterende glasur. Du kan være nødt til at fjerne glasuren hvis ufuldkommenheder er forseglet under glasuren , såsom snavs, imødegå virkningerne af polish. For at fjerne porcelæn glasur , sættetid en ren hvid klud direkte proportional med størrelsen af ​​det område , der skal renses i ren ammoniak. Vrid kluden, lægge klud på området og skrælle klud efter flere minutter med en ren klud for hvert program.
Polering

modsætning ruder , der tilføjer en skinne på toppen af ​​dekoreret porcelæn, polering er en proces , der trækker den naturlige farve og design af porcelæn , hvilket gør det mere tydeligt for beskueren . Ved re- polering porcelæn glaseret objekt , bør du vide, at polering er en proces, der åbner op nogle af porerne i porcelænet . Som et resultat, kan det gøre porcelæn mere modtagelige for pletter. Anvende flere lag af glasur efter polering reducerer farvning og forsegler den skinne , der re- polering bringer ud i porcelæn.
Efter polering

Ligesom fabrikken glaseret porcelæn, er meget let og billigt at opretholde en poleret finish på porcelæn glaseret objekter. Ofte rense objektet porcelæn ved hjælp af en fjerkost at fjerne støv på overfladen . En mild sæbe - og -vand- løsning anvendt på objektet grundigt renser en re- poleret porcelæn glaseret element fra snavs eller jord oprustning. Eksperter anbefaler ikke , at du dykke porcelæn glaseret objekter i vand eller andre udrensning løsninger , da det kan påvirke fugemasse på glasuren .
Advarsel

modsætning fabrikken ruder, porcelæn ruder fjernes let . Vask porcelæn ruder ofte kan forårsage skader på glasuren . Desuden , i modsætning til fabrikken ruder, porcelæn ruder er kun og kan ikke anvendes til tilberedning eller servering af mad prydgenstande.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com