Sådan at beslutte, hvad Clutter at slippe af
Clutter er en forvirret væld af uafhængige objekter der udfylder en plads i en tilfældig og ustruktureret måde . En samling af genstande, der kan blive rodet , hvis det udvider til et punkt, hvor indsamlingen ikke kan opretholdes i en ren og organiseret måde. Afgøre, hvad er rod kan synes svært , hvis et helt rum eller hus er fyldt med ting . Ved at skabe en organiserende system, bliver det muligt at sortere rodet ind i de nødvendige elementer og kasserbar poster. Dette er et første skridt i retning af at fjerne rod til at forbedre sundheden og mindske stress.Things du har brug
kasser
Tasker myHotelVideo.com: Vis mere Instruktioner
1

Beslut hvilke rod -fyldte rum eller område får dig de stærkeste følelser af stress. Afsætte dig selv en periode, som tre timer hvor du kan fokusere på det rod i rummet . Mærk to bokse. Den ene er donere. Den ene er at gemme . Brug to skraldeposer, en til skrald og en for usikker.
2

Medbring en flaske vand og finde et sted i det område, hvor du kan sidde komfortabelt og nemt at nå de to kasser og poser . Fjern let identificerbar papirkurven først . Det er en god idé at have en anden person, nærheden til at trække off fulde affaldssække , hvis du har en masse skrald . Fjernelse af skrald fra området hurtigt vil give dig mulighed for at se umiddelbare fremskridt. Dette vil hjælpe med at motivere dig til at fortsætte .
3

Varer , der er brudt skal kasseres. Hvis en vare er værdifuld og brudt, placer den i spare kassen. Identificere forskellen mellem sentimental og aktuel værdi . Emner, du ikke længere bruger , har brug for eller lignende , der er i god stand, skal doneres . Hvis du har et emne, du ikke har brugt i år , er det sandsynligt en god kandidat til donation .
4

placere varer i usikre taske , hvis du ikke kan afgøre, om eller hvornår du kan bruge et emne , eller hvis du vil finde det svært at erstatte punktet . Når posen er fuld, tage posen til en anden placering og sortere det igen. Ofte et element, du holdt den til tidligt i sortering vil se anderledes ud senere . Placer emner, du stadig i tvivl om i en papkasse , der er dateret og mærket . Opbevar kasse med etiketten ud i en garage eller et lagerområde. Hvis du ikke bruger de elementer i seks måneder betyder det kan du sikkert donere eller kassere dem .
5

Identificer rod , før du sætter det ind i dit hjem . Elementer, der har ingen funktion er normalt rod . Sortere post på skraldespand uden for huset. Må ikke shoppe for smykker og souvenirs , tage et digitalt foto i stedet. Opbevar ikke genstande , der hører til andre mennesker. Må ikke modtage og holde objekter fra familie og venner. Hvis nogen giver dig et objekt, som du ikke ønsker eller ikke bruger , give det videre til andre, der har brug for objektet.
6

Kontrol shopping for en måned til mad og elementer , der bruges inden en måned . Reducer rod i hjemmet til det punkt, hvor du kan lide renlighed og orden i hvert værelse. Når du køber et nyt objekt , fjerne en lignende genstand fra hjemmet på samme dag . Dette vil holde hjem i den tilstand, du ønsker. Reparere brudte elementer inden for 30 dage eller donere eller kassere dem .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com