Sådan bruges en probe til at identificere alarmtråde
Identifikation af en enkelt , umærket ledning blandt andre lignende udseende ledninger kan være svært under de bedste omstændigheder. Når jeg forsøger at identificere en alarm wire , der løber gennem vægge og lofter , kan det være næsten umuligt. En tone generator sender et signal via ledning , som kan detekteres som en tone af en sonde . Ved hjælp af sonden , kan du blot følge wiren gennem et bundt af andre ledninger , vægge og lofter hele vejen for ophævelsen point.Things du har brug
Skruetrækkere
Tone generator
amplifikatorprobe

Vis Flere Instruktioner
1

Frakobl den ene ende af wiren ved hjælp af en skruetrækker . Separate to ledere inde i wiren.
2

Slut ledningen klip fra tonegenerator til de nøgne ender af de to adskilte ledere. Slut et klip til en leder og den anden til jorden, hvis to ledere ikke er tilgængelige. Tænd for lydmodul på , og vælg enten "single " eller " skiftende " tone.
3

Tryk på knappen på forstærkeren sonde og røre enden af sonden til ledningen nær bly klip. Juster lydstyrken på sonden , indtil der høres .
4

Tryk sonden til de ledninger i slutningen , der skal identificeres. Lyt efter tonen , da hver tråd er rørt ; ledningen med den stærkeste tone er den ene forbundet til lydmodulet .
5.

Gentag processen med hver ledning , der skal identificeres , mærkning og tilslutte hver ledning , som den er anerkendt. hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com