Sådan Silence et Home Brandalarm
Røgalarmer er et vigtigt hjem sikkerhed værktøj. Afsløring en brand tidligt , ofte før tegn på en brand kan være mærkbar , giver folk mulighed for at forlade deres hjem hurtigt og sikkert før branden kommer ud af hånden . Dog kan brandalarmer være følsom og kan gå væk fra at opdage røg fra en pejs eller maden brænder på komfuret. Brandalarmer kan være irriterende højt og overraskende , så vil du ønsker at lukke munden på dem quickly.Things du har brug
Ladder myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tryk lyddæmperen knappen . De fleste røgalarmer kommer med en knap på forsiden af ​​dem , der enten kan trykkes eller holdes nede i et par sekunder for at stoppe alarmen fra klingende . Brug en stige for at nå alarmer på loftet , og tryk på knappen på frontpanelet. Hold denne knap nede , hvis nødvendigt. Hvis mere end én knap er til stede , skal du trykke på knappen mærket som en lyddæmper eller en "Off "-knappen .
2

Ryd røgen forårsager detektoren til at aktivere , hvis dit brand alarm ikke kommer med en lyddæmper eller "Off "-knappen . Hvis madlavning , reducere varmen på komfuret og tænde overhead udstødning fan til at suge op røgen. Åbn dine vinduer og tænde fans til at cirkulere luften og skubber røg udenfor . Når detektoren ikke længere kan detektere røg , vil dens alarm slukker .
3

Fjern batteriet på din brandalarm som en sidste udvej, hvis ingen af ​​de ovenstående muligheder virker. Brug en stige for at nå brandalarmen og forsigtigt trække ud eller skru forpladen . Under frontpladen er et batteri , der leverer strøm til selvstændigt at din røgalarm . Du skal blot fjerne dette batteri fra indersiden af ​​brandalarmen til at skære sin magt og slukke alarmen . Husk at udskifte batteriet efter røgen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com