Overvåget Alarmer Vs. Ikke- Overvåget alarmer
Udstyret til et alarmsystem er kun halvdelen af pakken for mange husejere , der foretrækker at have en overvåget system, hvor , hvis alarmen går i gang , er der nogen anmeldt og vil kalde myndighederne for dem. Andre husejere er tilfredse med bare en alarm, som vil advare folk i hjemmet. Overvåget systemer

Overvågede alarmer fremmes og sælges af professionelle alarm virksomheder . Boligejer er ansat til at betale et månedligt gebyr , og ofte modtager en rabat på installation og omkostningerne til udstyr . I midten af ​​2000'erne , nogle DIY hjem alarmer systemer begyndte at tilbyde overvågning tjenester .
Easy DIY

En ikke- overvåget alarm er billig og nem at installere. Det kan kun have en enkelt dør switch eller bare en bevægelsesdetektor til at fange en ubuden gæst . Når de udløser det , lyder en højlydt alarm .
Opnåelsen af ​​et system

Ikke- overvågede alarmsystemer er tilgængelige på en række butikker , såsom elektroniske og hjem forbedring lokationer. Overvåget alarmer virksomheder annoncere kraftigt og ofte kalder boliger i området , der søger at sætte aftaler med husejere til at præsentere deres system.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com