Sådan installeres en bevogtet Hasp Hængelås
Hængelås hasper traditionelt har en lås , der passer over et cirkulært stykke . Placer låsen i position og fastgør låsen til cirkulæret brik at forhindre indrejse og sikre ejendele. Fejlen i dette design er, at et koben anvendt låsen kan lirke hasper fra døren , hvilket gør hængelås ubrugelig. Den bevogtet haspe har svejset cirkulære fremspring , der forhindrer et koben , anvendes til at fjerne det. Installere din egen haspe at sikre, at dine ejendele er sikkert fra vordende thieves.Things du har brug
Bor hoteltilbud 1/8-inch boret
stjerneskruetrækker
Vis flere instruktioner
1

Vælg et sted til at montere bevogtet haspen . Ideelt set bør den ene side skal monteres på døren, og den anden på dørkarmen . Sørg for, at begge sider af haspen er i stand til at ligge flugter døren.
2

Hold haspen op til døren og bruge blyant til at markere , hvor du vil placere skruerne. Sørg for , at de to sider af haspen passer sammen stramt . Fjern HASP og bor huller til skruerne .
3

Hold haspen op til hullerne og indsætte en skrue ved hjælp af en Phillips skruetrækker . Gentag for alle de andre skruer.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com