Blown -In Isolering Formaldehyd Sikkerhed
Grøn konstruktion understreger energibesparelser , men veltillukkede bygninger kan fælde giftige kemikalier, der anvendes i materialer . Som miljøforskere lære mere om, hvad der gør helt nye bygninger " syg" og betydningen af ​​ventilation, de identificerer flere skadelige stoffer , der allerede er i eksisterende boliger . Formaldehyd er et af de kemikalier, nu kendt for at være giftige, når fanget inde i bygninger . Historie

Urea Formaldehyd skumisolering , kaldet Uffe , var en banebrydende isolering produkt, der anvendes i 1970'erne at isolere nye boliger og eftermontere gamle hjem . Den erstattede gamle asbest og glasfiber produkter , som skulle være indpakket eller lagt i paneler og var overlegen i forhold til både fordi det kunne blive blæst ind i lofter og vægge med et minimum af åbne rum, der skal isoleres. Det fyldte uden at efterlade huller i uisoleret rum. Indledende forskning foreslog, at formaldehyd kan være kræftfremkaldende , men senere tests fastslået, at formaldehyd off- gasning fra Uffe spredes hurtigt. Ved den tid Uffe blev ryddet som en kilde til farlige niveauer af formaldehyd dog , USA, Canada og flere andre lande havde allerede forbudt brugen .
Formaldehyd

formaldehyd er en af ​​en gruppe af flygtige organiske forbindelser eller VOC, der anvendes som opløsningsmidler i , klæbestoffer og drivmidler i mange byggematerialer. Ved høje koncentrationer på over 0,1 ppm , kan det irritere øjne og hals og forårsage kvalme. I følsomme personer de kemiske, der findes i Uffe samt mange byggematerialer og brændende træ , bilos og cigaretrøg , kan formaldehyd udløse astmaanfald , åndedrætsbesvær og alvorlige allergiske angreb. Det har forårsaget kræft hos dyr og kan være kræftfremkaldende for mennesker.
Overvejelser

Formaldehyd i Uffe spredes hurtigt på grund af dens " åbne celle" struktur, der er tilladt gassen at undslippe nemt. Indledende høje målinger af gas ikke vare mere end et par dage. Desuden , da gassen undslap selve skummet kontraheret og tilbragte Uffe bliver tør og smuldrende på plads. Uffe , erstattet af Icynene og latex -skum spray isolering , har ikke været anvendt siden 1980'erne. Moderne isolering markedsføres som " formaldehyd -fri. " Et godt ventileret bygning ville indeholde lidt eller ingen formaldehyd flere årtier senere. Gamle Uffe er gullig i farven og kan have sivet gennem åbninger , da det blev sprøjtet på væggene. Hvis vægplader blev installeret i kontakt med frisk Uffe , kan papiret dækker have bundet til materialet og forårsagede wallboard at kæde som isolering tørret.
Threat

formaldehyd, når forbudt , er fundet at være let udluftes indblæste skum , men dens dårligt ry og tendens til at skrumpe gør sin tilstedeværelse i nye hjem usandsynlig. Formaldehyd er imidlertid til stede i krydsfiner , spånplader, forhæng , tæpper og andre byggematerialer. Seal træprodukter med urethan at styre off- gasning , men gardiner og gulvtæpper kræver luftning at sprede gassen. Koncentrationerne af formaldehyd kan være særligt mærkbar i små fremstillede eller mobile hjem og off- gasning stigninger i varmt vejr.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com