Sådan får flydende propan fra en 500 - gallon propan tank
propan tanke har flere ventiler og koblinger på deres ydre overflade , der letter påfyldning , tilbagetrækning , gas og flydende niveaumålere og sikkerhedsfunktioner , ligesom blow- off sikkerhedsventil , der ekskluderer overskydende propan når tanken bliver over- tryk. Ventilen flydende tilbagetrækning tillader en operatør at fjerne flydende propan fra en tank uden at omdanne propan ind i en damp , holde propan konsoliderede og tillader mere af den at blive fjernet fra de 500 - gallon tank.Things du har brug hoteltilbud Sekundær bortledningsventilen kobling og slange
Transfer tanken myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Placer den sekundære kobling over toppen af ​​tilbagetrækningen tankventilen monteret og twist med uret for at slutte sig til to ventiler.
2

Slut den anden ende af slangen til en overførsel tank. Overfør tanke er små cylindre , der kan anvendes i gaffeltrucks, gas grill eller andre propan -drevne apparater.
3

Drej slangen ventil parallelt med slangen til at begynde at trække flydende propan fra den store beholder i tanken overførsel. Drej ventilen vinkelret på slangen til at stoppe strømmen .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com