Sådan får Vaskebjørne Ud af en Treehouse
Vaskebjørne bygge huler i en række byer og forstæder miljøer , herunder kviste , skorstene og treehouses . De plyndrer køkkenhaver , dræbe fjerkræ, forlade fæle ekskrementer og til tider bære sygdommen . Desværre , fjerne dem kan være vanskeligt, fordi kommercielle kemiske skadedyrsmidler ikke påvirker vaskebjørne og dyrene hurtigt miste deres frygt for gadgets designet til at producere lys eller lyd . Udstødelse og fældefangst vil dog få en vaskebjørn ud af din treehouse.Things du har brug
1/4-inch galvaniseret hardware mesh eller slick metalplader
10 af 12 med 32 -tommer eller større fælde
marshmallows , jordnøddesmør eller vindruer
Elektrificeret wire
Advarselsskilt myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Vent aften at se, om vaskebjørn blade . De normalt forlade deres huler om natten, selv om de kan forblive inde, hvis det er koldt eller de har lille unge . Når det efterlader , lukke indgange og udgange til treehouse med 1/4-inch galvaniseret hardware mesh eller slick metalplader.
2

Fang vaskebjørn med en 10 med 12 med 32 -tommer eller større fælde agn med skumfiduser, jordnøddesmør eller druer. Sæt fælden natten og lukke den i morgen. Hvis du bruger en live- fælde , check med de lokale myndigheder, før at sætte den til at lære at frigive vaskebjørn . Lokale regler kan også kræve, at du indberette vaskebjørne , du har dræbt.
3

Fjern alle fødevarer , vand og åben skrald fra treehouse og din ejendom, herunder foder til selskabsdyr , for at forhindre vaskebjørne fra at vende tilbage til det.
4

Wrap elektrificeret ledning rundt om træet base at modvirke klatring. Hold tråden aktiveres fra solnedgang til solopgang . Poste et advarselsskilt at forebygge ulykker.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com