Hvad er forskellen i Boiler og Automotive Anti- fryser
? Formålet med frostvæske er at forhindre vand i at fryse . Vand normalt fryser, når temperaturen falder til 32 grader Fahrenheit eller lavere . Men tilsætning af visse kemikalier til vandet ændrer egenskaberne af vandet, så det ikke fryser . Disse anti- fryser er nyttige i lukkede systemer, såsom kedler og bil radiatorer, der bruger vand . Baggrund

Både kedler og bil radiatorer er afhængige af cirkulerende vand til at fungere. Hvis vandet inden for disse systemer fryser, vil kedlen eller radiator ikke længere arbejde . Tilføjelse af en anti -frost til vandet sikrer systemerne fortsætte med at arbejde , selv hvis temperaturen falder til frysepunktet. Endvidere, fordi vand udvider sig, når det fryser , kan det beskadige systemet ved at forårsage radiatoren eller kedlen at knække. Så ville den beskadigede systemet ikke holder vand , og det kunne ikke arbejde, selv efter temperaturerne steg over frysepunktet igen.
Grundlæggende forskel

Automotive og kedelanlæg anti- fryser indeholder forskellige kemikalier. Automobile frostvæske indeholder ethylenglycol , mens kedlen frostvæske indeholder propylenglycol . Den grundlæggende forskel involverer sikkerhed . Ethylenglycol er akut giftige, hvis et uheld indtages oralt. United States Environmental Protection Agency klassificerer ethylenglycol som et giftigt kemikalie. Det betyder automotive frostvæske kræver mere forsigtig håndtering, især ved bortskaffelse af det brugte produkt .
Automotive Anti- Freeze

anden forskel indebærer funktion. Automotive frostvæske indeholder silikater . De silikater tendens til gel i frostvæske. Det betyder automotive frostvæske ville ikke overføre varme så effektivt som kedel frostvæske ville , hvilket gør det mindre attraktivt for brug i kedler. Samme kendetegn betyder, at bil frostvæske beskytter radiatorer mod overophedning om sommeren.
Boiler Anti- Freeze

Boiler frostvæske indeholder propylenglycol . Det overfører varmen bedre end ethylenglycol gør, hvilket er ønskeligt i en kedel . Hertil kommer, at EPA ikke kategorisere propylenglycol som et "farligt stof " hvilket gør håndtering og bortskaffelse lettere. Hertil kommer, selvom propylenglykol er ikke egnet til konsum i store mængder , Federal Drug Administration klassificerer det som sikkert . Det betyder mindre potentiale for fare for mennesker eller dyr , hvis der er en lækage med kedel frostvæske , end der ville være med bilindustrien frostvæske.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com