Hvad er forskellen mellem en Stive Dryer Vent og en fleksibel Dryer Vent
? Undervurdere betydningen af tørretumbler ventilationskanaler kan være problemer. Undermålere , buede eller lange ventilationskanaler gøre din tørretumbler arbejde hårdere og øge din energiregning. Brug af forkerte materialer til at konstruere ventilationskanaler kan have samme virkning ved at fremme fnug oprustning, og det kan forårsage en brand. Dine udluftninger skal være lavet af glat metal for at undgå dette problem , men fleksible aluminiumsrør , også kaldet halvstive eller overgangseffekter kanaler , ofte er tilladte som overgange mellem tørretumbleren og de vigtigste udluftning . Dryer Udluftning Retningslinjer

tørretumbler ventilationskanaler skal være 4 inches i diameter , har en maksimal længde på 25 meter og være konstrueret af glat metal. De dele af rør danner ventilen bør være opbygget således den mandlige forbindelsen vender mod tarmåbningen (udvendig exit point) . Disse retningslinjer sikrer blæseren på tørretumbleren er i stand til at udvise fnug og varm luft ud gennem siden af bygningen uden overbelastning . Når det bliver nødvendigt at bøje udluftningsledningen for at køre det ordentligt, skal linjen har en kortere totallængde . Fratræk 5 meter for hver 90 graders bøjning , og 2 1/2 meter for hver 45 graders bøjning .
Flexible Dryer Pipe

Fleksibel tørretumbler udluftningsrør er nyttige når tørreren er beliggende på en sådan måde, der gør det umuligt at installere lige rør . De kommer i praktisk, når tørretumbleren udluftning stikkontakt er forskudt fra aftræk åbning i væggen , og de ​​giver dig mulighed for at skubbe tørretumbleren væk fra væggen uden at afbryde kanalen. Fleksibel metal ( halvstive aluminium) rør er tilgængelig i de fleste isenkræmmere , som er fleksible plastik og folie kanalerne. Det kan være fristende at vælge plast eller folie kanal , fordi de er billigere og ser ud til at tilbyde en problemfri udluftning løsning . Men de begge har én væsentlig ulempe: De kan starte brande

Risici ved fleksibelt plastik og folie Kanaler

Du kan bøje fleksible rør , fordi er har . bølger , men disse bølger også er lint fælder. Lint er fugtigt som det fremgår af en tørretumbler, og fugten gør det holde os til bølgerne . Til sidst, mere fnug indsamler og udluftningen bliver trange . Dette gør tørretumbleren overophedet fordi det ikke kan fjerne luft hurtigt nok , og den ekstra varme kan antænde fnug. Halvstiv aluminium flex aftræk gør har korrugeringer , men den indvendige overflade af røret er glattere end plast og folie kanalen , hvilket gør det mindre sandsynligt for blokering opstår. Aluminiumsrør giver også bedre brand - modstand end de andre fleksible kanaler , men ingen er så sikker som stiv metal kanalen.
Hvornår skal man bruge Flexible Pipe

rette sted for fleksible ( halvstive ) aluminiumsrør er mellem tørretumbleren og åbningen til de vigtigste udluftning . Det skal være så lige og så kort som muligt , og når det sker bøje , skal den gøre det uden knæk . Den vigtigste aftræk gennem en kvist eller crawlspace altid skal være stiv metal. Fleksibel metal kan hænge over lange kørsler , og hver synke er et sted, hvor fnug kan samle . Lint tider gør indsamle inde stive rør , men fordi røret er lige og glat , er det nemt at fjerne det med en lint pensel.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com