Kan Under- Cabinet Flourescent Lighting forårsage brand
? Brand-relaterede dødsfald er den tredje hyppigste årsag til boligområder dødsfald , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse. De fleste boligområder brande kan undgås, og spørgsmål vedrørende brand risici ved at bruge under-kabinet fluorescerende belysning er gyldige og klogt. Som en generel regel , er under-kabinet fluorescerende belysning fremmes som en måde at øge sikkerheden faktor i plejehjem . Imidlertid har en producent udstedt en tilbagekaldelse af under-kabinet fluorescerende inventar. Sikker at bruge

Under- kabinet fluorescerende belysning er en sikker og effektiv måde at belyse mørke rum . Hjemmesiden Sund House Institute anbefaler installation af fluorescerende under-kabinet lys, især i områder som over køkkenvasken eller over køkkenbordet områder. Lysstofrør også sidste fire til 10 gange længere end almindelige glødepærer under -counter lys. Belysning Opgraderinger hjemmeside hedder det fluorescerende plug-ins er de mest populære type af under-kabinet belysning, ud over at være økonomisk prissat og let at installere.
Ledningsføring /Transformer størrelse

ledninger eller transformer kan afgøre, om under-kabinet fluorescerende belysning har potentiale til at forårsage brand. Sørg for, at ledningsføringen til belysning fastholdelsesanordningen svarer til den spænding . Desuden er det vigtigt , at størrelsen af ​​transformeren er tilstrækkelig til at håndtere det antal under-kabinet lys anvendes . For eksempel, hvis du bruger en lille transformer , har ikke mere end én eller to lav spænding lys. Efterhånden som du tilføjer lys, dog bør du øge størrelsen af transformeren for at undgå overophedning .
Transformer Placement

Placeringen af ​​transformeren kan også være en medvirkende faktor i den under-kabinet fluorescerende lys potentiale til at starte brande. Transformeren skal placeres, hvor en tilstrækkelig mængde luft kan cirkulere omkring den. Hvis ikke, vil transformeren overophedet , og potentielt antænde en brand. Af denne grund bør transformeren ikke placeres i et lukket område - som en væg eller loft - der kan være omfattet af gips eller enhver anden form for kabinet
Recall
<. br >

US Consumer Product Kommissionen , sammen med General Electric , der er udstedt en tilbagekaldelse af mere end 9.000 fluorescerende under-kabinet lysarmaturer. Tilbagekaldelsen blev udstedt på grund af en fejl i fremstillingsprocessen, hvilket skabte et elektrisk stød og mulig brandfare . Inventar var en del af General Electric Ultra Tynd Linje 12 -tommer og 24-tommer direkte wire fluorescerende under-kabinet belysning, med modelnumre 23039 , 27278 , 23045 og 27281 . Forbrugerne rådes til at afstå fra at røre armaturet og skal kontakte GE Hjem elektriske produkter til at have en reparatør udskifte armaturet.
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com