Sådan Rescue Nogen i en brændende bygning
Du ved aldrig, hvornår eller hvor en brand starter. Der er procedurer for at følge, hvis du finder dig selv eller andre i en brændende bygning . Vær forsigtig og opmærksom på, hvad der foregår omkring dig, når du forsøger at gemme en person i en brand , og følg disse trin for at redde en person i en brændende bygning . Instruktioner
1

Ring 911. . Find den nærmeste telefon og ringe til din lokale redningstjenester. Underret brandvæsenet så hurtigt som muligt , fordi brandmænd er bedst rustet til at håndtere brande. Som du gøre din vej gennem ilden opfordring ud til alle andre , der kan være i ilden så godt. Må ikke forsinke at kontakte redningstjenesterne.
2

Bo tæt på jorden. Røg er giftig og kan dræbe dig . Bo så langt fra røg som muligt. Hvis det er muligt at sætte en fugtig klud til din mund og næse -området. Dette vil gøre det lettere at trække vejret , når du bevæger din vej gennem den brændende bygning .

3

Touch døre med bagsiden af ​​din hånd. Når du kommer til en lukket dør kun bruge bagsiden af din hånd. Håndfladen er meget følsom og kan brænde meget let. Hvis en dør føles varm , så skal du ikke åbne den. Prøv at finde en alternativ rute. Hold dørene åbne efter at åbne dem. Dette vil gøre det lettere for brandmænd at bevæge sig gennem bygningen.
4

Flyt hurtigt gennem den brændende bygning . Fortsæt til nærmeste trappe. Bevæge sig sikkert og hurtigt ned til første sal og ud af bygningen . Må ikke gå op etager i en brændende bygning . Grab nogen du se og bo tæt sammen . Brug aldrig elevatorer , når du forsøger at redde en person i en brændende bygning .
5

Udvis ekstrem forsigtighed. Brande er farlige. Når du har fundet den person, du forsøger at redde , komme ud af bygningen så hurtigt som muligt . Aldrig gå tilbage i en brændende bygning .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com