Brandsikkerhed aktiviteter for børn
Brandsikkerhed aktiviteter forberede børn nødsituationer. Ved hjælp af en bred vifte af interaktive brandsikkerhed aktiviteter vil gøre læringsprocessen mere sjov og effektiv for børn. At have mulighed for at øve sikkerhedsprocedurer vil gøre børnene mere tilbøjelige til at bevare roen og huske dem i en egentlig nødsituation. Fire Station Tour eller Gæstetalere

brandstation tur giver børn til at opfylde de brandmænd , der reagerer på nødsituationer. De kan udforske udstyr og lære, hvordan det bruges. Møde brandmændene i en ikke nødsituation kan lette enhver frygt for børnene. Brandfolkene på brandstationen kan tilbyde yderligere rådgivning brandsikkerhed til børnene. Hvis en tur i en brandstation ikke er muligt, invitere lokale brandmænd til at tale med børnene. De kan bringe nogle af deres udstyr eller en brandbil til at besøge gruppen.
Hjem flugtvej

En stor del af brandsikkerhed bliver forberedt i tilfælde af en brand . Alle børn bør være opmærksomme på et hjem flugtvej for brande. Forklar børnene, at de har brug for to forskellige veje ud af deres værelser i tilfælde man blokeret af brand. Brug nettet papir til at tegne en model af hjemmet. Identificer hvert rum i huset, samt vinduer og døre. Assist børnene at identificere deres flugtveje . Tegn en linje for at angive hver rute.

Et andet element til hjemmet flugtvej er at identificere et møde stedet . Det er en opgave, som børnene skal udfylde med deres forældre. Når flugtvejen og møde pletter er identificeret, bør familierne praktisere planen.
Stop, Drop & Roll

Giv børnene en chance for at øve stop , drop and roll teknik. Vedhæft filt eller papir flammer til det enkelte barns ryg . Har hende stoppe , drop og roll at slukke ilden . Chancen for at rent faktisk at praktisere disse trin kan hjælpe et barn, der har brug for at ansætte den teknik i en nødsituation .
Praksis Crawling Under Smoke

Giv børnene mulighed for at øve kravle under røgen. Hæng ark omkring to meter over gulvet. Arkene repræsenterer røgen. Lad børnene øve kravle under arkene , som de ville gøre, hvis Værelset var fuld af røg. En anden mulighed er at skabe en model gangen ved at placere en række stole på begge sider. Binde strenge mellem stolene til at repræsentere røg, og har børnene kravle igennem . Forklar betydningen af ​​at bo lavt i en brand for at undgå røgen.

Brandsikkerhed Posters

Efter at lære om brandsikkerhed begreber , har børnene skabe brandsikkerhed plakater. Giv hvert barn et stort stykke plakat bord eller robust papir. Børnene kan tegne billeder , klippe billeder fra blade eller bruge byggeri papir til at skære ud plakat elementer. Del brandsikkerhed plakater med hinanden. Hvis yngre børn er til rådighed, har børnene deler deres plakater med dem. De vil have mulighed for at dele deres brandsikkerhed viden med andre, mens gennemgå oplysningerne for sig selv.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com