Fire undslippe ruteplanlægning
Når en brand starter i et hjem eller forretning, kan folk har kun få minutter , måske endda sekunder , for at komme i sikkerhed . Brande resultere i mere end 20.000 sårede og 4.000 dødsfald hvert år i USA. Ifølge USA Fire Administration , kan mange af disse dødsfald og skader er blevet forhindret, hvis en passende flugtplan var blevet sat på plads. Walk Through

ethvert hjem og virksomheder bør have en levedygtig brandtrappe plan på plads , og hver beboer i bygningen bør være bekendt med det. Hvis der ikke er en flugt plan for bygningen , du er i , at skabe et brand flugtvej er det første skridt til at skabe en. Hvert rum i bygningen bør indgå i flugtvejen og hvis det er muligt , bør hvert rum have mindst to flugtveje i tilfælde det første bliver ufremkommelige.
Lave en plan

Undersøg hvert rum i bygningen , en ad gangen . Overvej den hurtigste og sikreste vej ud af lokalet. Hurtigste og sikreste er måske ikke på samme måde. Værelser, der ikke er i stueetagen giver anledning til særlige problemer. Kældre må kun have én udgang . Værelser på øverste etager kan have vinduer, der er for høj til at give en sikker exit. Udvendige døre og vinduer , kan udstyres med sikkerhed barer . I hver af disse situationer , skal du tænke igennem den bedste måde at undslippe. Værelser på øverste etager bør have sammenklappelige stiger, der er godkendt af legitime prøvningslaboratorier såsom Underwriters Laboratory rådighed. Spærrede vinduer skal have en indvendig mekanisme til hurtig frigørelse . Overvej nøje andre forhindringer, der kan hindre en hurtig nødudgang fra bygningen og bestemme en metode til at fjerne eller undgå denne hindring . Udpege et særligt mødested udenfor hjemmet, hvor hver beboer i bygningen ved at samles i tilfælde af brand. Dette vil give mulighed for en optælling for at sikre, ingen lades indeni.
Praksis

Praksis forlader bygning ved hjælp af alle tilgængelige flugtveje. Gang evakueringen for at finde ud af, hvor meget tid der er påkrævet. Brande og tyk røg kan fylde et hjem hurtigt. Hvis det viser flugtvejen tager for lang tid at forhandle , genoverveje alternative ruter . Øv flygter på dine hænder og knæ , fordi i tilfælde af en rigtig brand , vil røgen kræve, at du kravle tæt på gulvet for at kunne trække vejret . I tilfælde af selve branden , får uden for bygningen og holde ud . Kontakt brandvæsenet og lade de professionelle til at gøre deres job.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com