Sådan Set Up Elektrisk værktøj til byggeri besætninger
Ikke meget bliver bygget uden elektricitet. Før en byggeplads bliver undersøgt og ryddet, skal gøres til elektrisk strøm bestemmelser . Den spænding og belastning af erhverv og boliger entreprenørmaskiner diktere et samarbejde mellem den hovedentreprenør , en elektrisk entreprenør med speciale i midlertidige job site magt og det lokale forsyningsselskab . Sikkerhedsregler og de ​​forskellige strømkrav de forskellige byggefagene onsite skal også overvejes. Instruktioner
Utility Power
1

Beslut hvilke elektrisk strømkilde er at foretrække. El til byggeri jobsites leveres af en blodtryksmåling til det lokale forsyningsselskab , der leverer strøm til midlertidige eltavler installeret på stedet eller ved gas-drevne generatorer.
2

Overvej hvad der kunne gå galt. Midlertidig magt præsenterer en række udfordringer ikke til stede, når du arbejder med installeret permanent strøm. Brugen af lange forlængerledninger til el-værktøj og maskiner kan føre til overbelastning , brænde og elektrisk stød , især i våde forhold. Midlertidige el-tavler og kabler skal være tydeligt mærket, og alle handler , der arbejder på stedet , skal være opmærksomme på deres placering og bevidst om alle farer .
3

Rådfør dig med en elektrisk entreprenør . Mange entreprenører sub- specialiserede i stedet strøm til byggeri besætninger . For at estimere den samlede belastning , tage hensyn til projektets størrelse og konferere med den hovedentreprenør til at bestemme, hvilken slags udstyr onsite kræver elektrisk strøm. Sørg for, at kravene til strømforsyning af alle handler , der er involveret i den samlede varighed af projektet regnede ind i beregning af belastningen. Medtag en godtgørelse for ukendte belastninger , der kan opstå .
4

Pre- plan med det lokale forsyningsselskab . Indsend en midlertidig magt belastning resumé og modtage værkets godkendelse , planer og skemaer for at levere elektricitet.
Generator Power

Hus Have © have.989214.com