Tips om leje en remodeling entreprenør
Ansætte en erfaren remodeling entreprenør kan hjælpe med at forenkle en betydelig remodeling projekt i dit hjem eller forretningssted . Leje en subpar entreprenør , dog kan forårsage betydelige problemer under remodel. Når leje en entreprenør til din remodel, kontrollere entreprenørens licens og forsikring til at kontrollere sin gyldighed . Mens prisen er ofte den afgørende faktor , mener entreprenørens erfaring , referencer og kvalifikationer , så godt. Efter en entreprenør er valgt , vil en velskrevet kontrakt bidrage til at lette en smidig samarbejde. Interviews

Vælg mindst tre entreprenører til at byde din remodel projekt . Flere citater vil hjælpe dig med at afgøre, hvad en rimelig pris er for det arbejde, du har brug for afsluttet. Interview potentielle kontrahenter i person at se, om entreprenøren er en person, du får sammen med , kan kommunikere med og tillid. Sørg for, at du er komfortabel at kommunikere med entreprenøren . Situationer kan opstå, når du har brug for at omdirigere eller instruere din entreprenørens præstation . Vælg en entreprenør , hvem du vil være tryg ved at gøre det med .
Licens og forsikring

Spørg entreprenøren for hans entreprenørens licens nummer , før du forpligte sig til at arbejde sammen. Kontakt din statens entreprenør licens afdeling for at kontrollere entreprenørens licens er aktuelle og i god behold. Afdelingen bør være i stand til at informere dig, hvis der har været nogen problemer med licensen i past.Ask entreprenøren , hvis han vil give forsikring for remodel eller hvis han forventer, at du dække forsikringer . Hvis entreprenøren ikke vil give forsikring , kan du overveje at finde en , der vil. Ellers kontakt din boligejer forsikring udbyder for at se, om din politik dækker remodels , eller hvis du har brug for at købe ekstra dækning.
Erfaring og referencer

Bestem niveau af opleve din entreprenør besidder. I tillæg til entreprenørens cv , så spørg hvis der er en portefølje af afsluttede projekter, du kan se. Ideelt set vil denne portefølje indeholde før og efter billeder af projekter entreprenøren har gennemført . Også bede entreprenøren om en liste over job , han har gennemført , og værdien af ​​det arbejde .

Spørg entreprenøren for en liste over referencer. Fortrinsvis vil disse være tidligere kunder entreprenøren udførte arbejde for . Kontakt disse referencer og spørge om entreprenørens præstation . Spørg referencen hvordan meromkostninger blev håndteret , hvor godt entreprenøren meddelt potentielle problemer , før hun påvirket af projektet , og at projektet var afsluttet inden for det oprindelige budget . Spørg reference, hvis han ville arbejde med denne entreprenør på fremtidige projekter. Også spørge, om entreprenøren brugte en besætning til at udføre arbejdet , og hvis de var respektfuld .
Kontrakt

En omfattende kontrakt er afgørende, når de ansætter en remodeling entreprenør. Kontrakten bør klart angive omfanget af det arbejde entreprenøren er ansvarlig for de samlede omkostninger , en lovet slutdato og en begrænset garanti for arbejdet. Kontrakten skal også indeholde en proces for entreprenøren at indsende ændre ordrer , hvis der opstår uventede problemer under remodel. Husk på dette er et juridisk dokument , som begge parter vil blive afholdt i tilfælde af tvister.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com