Gipsvægge Arches & Spændingsrevner nærheden Trapper
Indervæg stress revner forekomme som et hus forskydninger og bevægelser. Gipsvæg , mens lidt fleksibel , kan stadig knække under disse betingelser. Buer og trapper kan være tilbøjelige til revner , ligesom de rum end døre og vinduer. Undlade at reparere revnen korrekt, kan føre til konstant patching . Fjernelse Enhver Debris

Spændingsrevner kan undertiden være ledsaget af vragrester fra den brudte drywall panel. Brug en hobbykniv til at skrabe det væk. Du kan også bruge en hobbykniv til rent faktisk at udvide stress crack . Selvom det kan synes ulogisk , er det faktisk med til at skabe en stærkere tætning til fugemassen . Du behøver ikke at skære væk en masse af drywall ; bare forstørre stress knække lidt på begge sider.
Taping Over Crack

Selvklæbende gipsvæg tape har gjort stress crack reparation endnu nemmere. Typisk vil du nødt til at mudder først, derefter tape , så mudder igen. Med denne type bånd , kan du blot trykke på den meget fast over revnen . Lad det sat for et par minutter, og du vil være klar til at fortsætte med dit projekt . Udvid båndet et par inches ud fra stress revne i alle retninger for at hjælpe med at få en god tætning over det.
Brug fugemassen

Skrab fugemasse på over drywall tape igen, strækker en lille smule ud fra båndet . Brug en gipsvæg kniv, der er dimensioneret korrekt til jobbet. Hvis det er bare en lille revne , skal du bruge en 2 tommer kniv . Ved større revner , skal du bruge en 4 tommer kniv . Arbejde fra bunden op og skrabe væk overskydende mens du arbejder. Glat overfladen af ​​forbindelsen med den flade af din kniv ; du kan også bruge en murske .
Efterbehandling Surface

Lad fugemassen indstilles i henhold til producentens anvisninger . Dette er normalt mindre end to timer , men nogle forbindelser kan kræve en fuld 24 timer. Brug en hånd blok sander til at udjævne overfladen af ​​plasteret . En fin kvalitet er nok, hvis du ikke har en masse af murske mærker eller store kanter; anden måde bruge en medium kvalitet . Sand hele området glat , så du kan anvende et frisk lag primer og derefter male over overfladen . Ingen vil nogensinde vide, at der var en revne der, når du er færdig.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com