Hvordan man opbygger et brusebad pan for Tile

Når du bygger bruseren pan for fliser, skal du sørge for, at det er vandtæt. Hvis du ikke konstruere panden ordentligt, vil det lække og du bliver nødt til at rive det hele bruser og starte forfra, eller vokse svampe for et levende. Du kan bygge et brusebad gryde med en membran , præformeret membran eller bruge Schlüter - KERDI system. Dette er et stof brusebad pan og de ​​letteste metoder, da det sparer adskillige trin og regntøj hele bruser.
Ting du har brug
Tagpap eller plasticStaple gunConcrete backerboardGalvanized screwsTape measureStraight edgeLevelPencilBoardPortland cementSandWaterMixing panTrowelDrainSchluter - KERDI membraneThin sæt

Instruktioner
1 < p> Læg et lag af plast eller tagpap på gulvet. Dette vil hindre gulve i at optage vand fra betonen og forårsager betonen at tørre for hurtigt. Det vil også give ekstra beskyttelse vand til træet. På toppen af ​​plast, lægge et lag af trådnet . Staple den ned. Du har nu base for den konkrete brusebad pan .
2

Installer beton støtteplade på den nederste halvdel af væggene og over tærsklen . Måle afstanden fra centrum af afløbet til kanten . Ved hjælp af omfanget af 1/4 inch for hver fod , beregne højde for den korrekte hældning . Hvis din distance er 4 meter , derefter måle op ad væggen 1inch (4/4) og markere stedet . Med et niveau og en lige kant , udvide mærke hele vejen rundt bruser væggen .
3 < p> Bland mørtel til basen. Blandingen skal være 1 del Portland cement til 3 dele sand. Gør det helt tørt . Byg en 2 - tommer bred afretningslag af mørtel rundt i kanten op til dit præg og være sikker på det er niveau . Lav en ring af løst beton omkring åbningen til afløbet, men holde det lavere end det støbte gulv omkring kanten . Tryk drænet ned og niveau det. Udfyld resten af ​​mørtel og puds det glat . Brug en bestyrelse til at gøre dette.
4 < p> Vandtæt mørtel seng , så snart du kan gå på det , normalt 24 timer. Påfør tynde sæt flere inches omkring sømmene og installere 5 -tommer strimler af Schlüter - KERDI membran .
5 < p> Forsegl indvendige hjørner med bunden af ​​bagpladen og toppen af ​​den i forvejen dannede hjørner. Brug precut del af Schlüter - KERDI stof til bruser gulvet . Anvende et lag af tynde sæt til gulvet og sætte membranen på toppen. Glat på plads .
6

Fortsæt med at anvende stoffet til væggene , indtil hele overfladearealet af bruser har en følgeskrivelse . Sørg for at anbringe pap ned på membranen når du gør dette for at beskytte det. Tillad denne til at tørre natten over , før du vandtæt test det. Hvis området ikke mister vand , fortsætte til næste trin .
7 < p> Påfør et lag af tynde sæt over membranen og installere fliser. Brug Schlüter - KERDI rist samling , når du installerer det.

Hus Have © have.989214.com