Forebyggende vedligeholdelse på et Return Fan
Return fans bruges til at flytte luft fra en ovn eller klimaanlægget tilbage ind i huset efter at lufttemperaturen er blevet ændret. Disse fans er vitale elementer i HVAC-systemer , selv om de ikke har direkte roller i varmeveksling processen. For at holde dit afkast fans fungerer korrekt, og cirkulerer luft gennem dit hus effektivt , er opmærksomme på disse fælles problemer, når du vedligeholder dit varme-og kølesystemer . Blades
p første undersøge ventilatorbladene . Hvis de viser tegn på vridning eller skade , udskifte dem nu, før problemet bliver værre. Blades kan være dækket af støv , der hæmmer performance og spreder støv ind i din kanalsystem . Rengør blæserhjulet med et blødt håndklæde. Hvis din fan er at larme, kan du også ønsker at se, om det skal være udrettet eller strammes .

Bælter

Fan bælter er den vigtigste formidler af energi fra motoren til tilbagevenden fan. De er også en af ​​de fan komponenter, der kan blive beskadiget eller slidt ned lettere end de andre på grund af konstant bevægelse . Kontrollér ventilatorrem for eventuelle tegn på sporstikning eller snavs, der ville indikere slid, og sørg for at det har den rette spænding. Hvis ventilatorrem ser gamle , udskifte komponenten at sikre en bedre motordrift .

Utætheder

Både utætheder og vand kan forårsage problemer for tilbagesendelse fan på dit system. Utætheder forekomme nær kanalen aftræk at ventilatoren bruger og kan føre til tab af varme og længere perioder . Tætning disse utætheder kan hjælpe med at spare penge . Hvis du bemærker vandet nær ventilator system, kan være utæt i fra dit afløbssystem , et tegn på, du kan få brug for at fjerne træsko for at mindske kondens og overflow problemer.
Corrosion

Korrosion er forårsaget af kondens , høj luftfugtighed og lignende fugtproblemer . Hvis din fan knivene begynder at ruste , vil de begynde at sprede rust i dine ventilationskanaler mens beskadige andre dele af ventilatoren. Korrosion er et tegn på at du skal udskifte ventilatorbladene eller ramme og købe en fan, der har rust -bevis belægninger.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com