Sådan Erstat Ridset Laminatgulv
Laminat "flydende" gulve ikke sømmes eller limes ned , men blot klikkes sammen som et puslespil . Dette giver dig en stor fordel, hvis et gulvbræt er beskadiget og skal udskiftes , fordi bestyrelserne kan tages fra hinanden næsten lige så let som de blev sat sammen. Én ting til at se ud for, er at miste styr på, hvilke bestyrelser går, hvor , som de blev lagt i en forskudt konfiguration og nødt til at gå tilbage ned de samme way.Things du har brug
Hammer
brækjern
Udskiftning laminerede gulvbrædder
trim sømpistol myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Tag trim fra omkring kanten af ​​rummet med din hammer og brækjern . Hold trim intakt som du fjerner den, så du kan re- installere den senere . Fjernelsen af ​​trim bør udsætte et lille mellemrum mellem kanterne af gulvbrædderne og vægge .
2

Brug dine hænder til at skubbe på laminat gulvbrædder langs væggen tættest på ridsede bestyrelser. Løsn kantbrædder ved vrikke dem ind i rummet langs væggen . Lad dem sidde løst på gulvet efter de er afbrudt.
3

Gentag og fortsætte , løsne bestyrelser kursus ved kursus. Lad de løsnede bestyrelser på plads, i den samme rækkefølge, som de var i. Arbejde ud over gulvet , efterhånden demontering alle bestyrelser , indtil du kommer til den skadede dem .
4

Fjern de beskadigede brædder . Indstil udskiftning bestyrelser i deres sted , der forbinder dem med deres kanter.
5.

Snap de andre bestyrelser sammen igen i den modsatte rækkefølge, du afmonterede dem , der arbejder din vej tilbage mod væggen kursus ved kursus.
6

Re- installere gulvet trim , ved hjælp af trim sømpistolen .
hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com