Kan jeg bruge noget andet udover Wood Ligesom Tile eller Faux Wood på et gulv af en victoriansk Porch
? Træ er det traditionelle materiale til en viktoriansk veranda , men træ har nogle begrænsninger. Det kan blive skæv eller splintredes med slid og udsat for fugt, og kræver regelmæssig vedligeholdelse. Der findes mange andre alternativer gulve , selvom du ønsker at omhyggeligt vælge en, der supplerer din victoriansk hjem . Beton

Beton er ikke længere henvist til fortove og terrasser. Beton kan være stemplet , poleret eller farvet til at ligne fliser, sten eller endda træ. En dygtig betonlag kan hjælpe dig med at vælge et design, der supplerer din victoriansk hjem . Hvis du allerede har en betonplade , kan beton arbejdere anvende en simpel overlay med en frankeret eller farvet finish. Hvis du i øjeblikket har et træ veranda, skal du have en helt ny overflade lavet af beton .
Flise eller sten

Store, neutrale keramiske fliser eller stenplader kan bruges i stedet for trægulve på en victoriansk veranda . Du skal bruge en betonplade som grundlaget for fliser eller sten . Bruge materialer, normeret til udendørs brug. Forsegl fliser eller sten årligt for at forhindre fugt og pletter fra at ødelægge deres udseende. Disse materialer kan blive glat i våd tilstand. Installer tæpper ved indgangen måde .
Faux Wood

Wood komposit plast , også kendt som WPC , er lavet af træfibre og plast , og er designet at efterligne udseendet af ægte træ, men kræver mindre vedligeholdelse og er holdbar i en længere periode. Hvis du kan lide udseendet af din traditionelle træ veranda gulvet, men ikke værdsætter vedligeholdelse , WPC er formentlig den bedste løsning . WPC kommer i en bred vifte af nuancer og stilarter, og du kan også finde trim til at matche gulvbelægning.

Overvejelser

valg af materialer , der problemfrit matcher et victoriansk hjem er tricky. Besøg andre hjem i dit område, eller se på online foto kilder for at finde et materiale, der supplerer dit hjem. Tal med en ekspert om veranda gulvmaterialer , hvis dit hjem har historisk værdi, eller hvis du har en personlig interesse i at bevare sin historiske ægthed.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com