Broken Plug Prong på en Sneslynge
Både el og gas sneslynger kan have elektriske ledninger . Elektriske modeller bruger ledningen til strøm , mens nogle benzin modeller har en elektrisk starter og ledningen er fjernet, før snefygning . Hvis nogen af ​​de tre grene på ledningen mandlige plug pauser, fjerne og udskifte det easy.Things du har brug
elektrikerhandsker tænger
Udskiftning tre benet stikprop beregnet til den samme belastning som den oprindelige ledning.
skarp kniv
Skruetrækker
Vis Flere Instruktioner

1

Klip ledningen i to med elektrikerhandsker tang omkring en halv tomme under proppen. Tag stikket til en isenkræmmer og bede om en erstatning , der matcher ledningens belastning. Spørg for en udskiftning stik, der er farvekodet inde sikre, at du gør de rigtige forbindelser .
2

Skræl den udvendige isolering tilbage fra ledningen omkring en halv tomme , og derefter skære overskydende isolering. Dette udsætter de tre ledninger inde. Lav en lavvandet snit i isolering af hver enkelt ledning med en kniv eller elektrikerhandsker tang og skrælle isoleringen udsætter lidt mere end en fjerdedel tomme af kobbertråd.
3

Skru eller unsnap udskiftning proppen og indstille det øverste til siden. Den side med stikkene er den ene , som du arbejder.
4

Tilslut ledningens farvede ledninger til de matchende farve indvendigt i stikket . Nogle stik kommer med skrue -in -stik , hvor ledningen er viklet rundt om løs skrue , og derefter skruen er strammet , holder tråden på plads. Nogle af stikkene kræver, at du placere tråden i et hul , og at stikket er trykket ned , holde det på plads. Er installeret Dobbelttjek efter ledningerne og sørg for forbindelser er ikke løst , og at den nøgne ledning rører kun deres stik.
5

Snap eller skru toppen på det nye stik . Sikre, at det virker ved at teste den .
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com