Hvordan man opbygger Krydsfiner Hylder til min garage
med billig krydsfiner og hyldeknægte kan du oprette varige nytte hylder til din garage . Hyldeknægte er L- formede stykker af metal , der forbinder direkte til stutterier. Fordi stutterier forblive eksponeret på de fleste garage vægge , er det nemt at lægge ud og vedhæfte hyldeknægte . Husk, at dybden af ​​hylden oftest er begrænset af størrelsen af ​​en konsol ; for eksempel, hvis den øvre støtteben på din konsol er 10 inches lang , er din hylde begrænset til 10 til 12 inches i depth.Things du har brug Salg Level
Blyant
Hylde parentes
Power boremaskine og chauffør bit
Træskruer
Målebånd
Krydsfiner
Chalk fanglinje
Rundsav myHotelVideo.com: Vis Flere Instruktioner
1

Læg et niveau på tværs af to tilstødende studs. Placer plan topflade i den ønskede højde af hylden . Brug niveauets hætteglasset for at justere niveauet til en vandret position. Mens du holder niveauet på plads med den ene hånd , skal du bruge en blyant tegne en linje langs den øverste overflade af niveauet over hver stud .
2

Hold en hylde beslag mod en af ​​de afmærkede studs. Hold hylden beslaget øverste ben niveau med stolpens blyant mærke. Mens du holder beslaget på mærket , skal du trykke en blyant gennem hver af beslagets skruehuller og skabe en lille prik for at angive placeringen af ​​hvert hul på stutteriet overflade. Placer beslaget på den næste markerede stud, justere beslaget med mærket og bruge en blyant til at markere at tegne prikker for hver af beslagets skruehuller .
3

Vedhæft en chauffør bit til en boremaskine og vedhæfte en træskrue til føreren bit. Hold en hylde beslag over en af de afmærkede studs. Juster beslagets skruehuller med skruehullet mærker. Mens du holder beslaget over mærker, fastgøre en træskrue gennem hver af beslagets skruehuller og ind i stud . Placer en hylde beslag over tilstødende stud , justere beslaget med skruehullet mærker og fastgør beslaget til stud med træskruer .
4

Stræk et målebånd hen over overfladen af ​​en krydsfinerplade . Brug en blyant til at markere den ønskede bredde af hylden ; ikke mere end 1 til 2 inches længere end de øvre ben af ​​konsollerne . Flyt til den modsatte ende af krydsfinerplade , strække målebånd hen over arket og markere samme dimension på den modsatte ende af krydsfiner . Vedhæft et kridt fanglinje Tang til den ene ende af krydsfinerplade og tilpasse fanglinje perlerække med hylde bredde mærket. Kør strengen på tværs af arket , indtil det møder bredden mærket på den modsatte ende af arket.
5

Juster strengens position, så snoren løber gennem begge bredde varemærker. Træk i snoren stram og strække strengen væk fra pladens overflade . Slip snoren og gør det muligt at springe tilbage mod arket for at skabe en kridtstreg gennem mærkerne og på tværs af krydsfinerplade . Skær krydsfinerplade langs kridtstreg med en rundsav . Brug snap linje og rundsav til at lægge ud og skære det stykke til den ønskede længde .
6

Læg det afskårne stykke krydsfiner oven på de installerede hyldeknægte . Juster siderne af krydsfiner med kanterne af beslag og forsiden af ​​krydsfiner med spidserne af beslagene . Nå under krydsfiner og bruge en boremaskine til at køre en skrue gennem hver skrue hul og ind i undersiden af ​​hylden krydsfiner.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com