# >> Hus Have >  >> Home Design & Decor >> home Design >>
Hvad er en bakke Loft
? Bakke lofter er blevet mere almindeligt som funktioner i opskalere og større boliger . Denne type af loftet har to eller flere niveauer. Centret niveau er en flad loft , der er 1 til 2 meter højere end det loft periferien. Ofte den lave mur mellem lofter vil blive tilspidset , således at den lavere loft har en åben look. Loftet bakke tilføjer arkitektonisk interesse til loftet og gør det ser højere end normalt. Design

En bakke loftet har funktioner svarende til en etageadskillelsen design. Tagudhæng er kasseformede skotter , der anvendes til at maskere kanalsystem i loftet. Forskellen er, at bakke lofter normalt ikke anvendes til kanalsystem og i stedet for etageadskillelsen sænke loftet periferien , med en bakke loft loft periferien er standard loftshøjde for resten af huset og det centrale område giver ekstra højde . Etageadskillelsen og bakken er ofte bygget på samme måde.

Volume

Bygherrer er altid forsøger at gøre et hus føle større og mere opulent uden at tilføje ekstra firkantede optagelser på gulvet. Hvælvede og bakke lofter er en forholdsvis enkel måde at tilføje volumen til et værelse. En højere lofter gør et rum føler sig mere ekspansiv . Folk er ofte overraskede, når de fremlægger en høj rum og opdage , at den faktiske størrelse på Værelset er mindre end de oprindeligt troede.
Drama

En bakke loft kan trimmes med to-niveau kransprofiler . Over en af ​​kransprofiler et reb lys kan installeres , der er placeret på en lysdæmper . Dette gør det muligt for boligejer til yderligere at øge loftet funktionen ved at producere et blødt , glødende lys , der oplyser bakken. Denne type af funktion trækker øjet opad og styrker den illusion, at rummet er større .
Paint

Indretningsarkitekter vil ofte male fralægningsflade en anden farve end den resten af ​​loft og vægge i rummet. I nogle tilfælde vil de anvende ægte bladguld over bakken og vinklede sidevægge efter maling de områder rødt. Dette giver den forsænkede loft en gylden kuppel -lignende effekt . Ved at tilføje bakke lyser det forsænkede område vil gløde med en varm bruneret guld effekt . De vil også lægge en lysekrone til yderligere omdanne lys til noget spektakulært. Enhver ændring af farve i bakken vil normalt forbedre design og tilføje værdi og dybde til indretningen.
Hoteltilbud

Hus Have © have.989214.com