Fall Door rhus

Uanset om du dekorere døren til et hjem , klasseværelse eller forretningssted , brug da omfattet -tema accenter giver indgangen en festlig touch. Fall dør dekorationer ikke kun pynte døren og vise din ferie ånd , men også give din familie eller studerende til at udtrykke deres kreativitet og fejre sæsonen.
Seasonal Wreath

Tag et tip fra Hus og Hjem magasin hjemmeside, og skabe en krans til at vise på din dør. Køb et Styrofoam ring på et håndværk eller blomsterbutik , og vedhæfte silke blade , plast fall frugt og grøntsager eller kogler til ringen med lige ben eller en varm lim pistol. Når du er tilfreds med udseendet , gevind ene ende af en 12-tommer - lange stykke bånd gennem midten af ​​kransen , binde enderne af båndet i en knude og hænge den sæsonmæssige dekoration på din dør.

Hvis du opretter kranse til døren til en skole klasseværelse , lad børnene lim bladformede glansbilleder sælges til scrapbooking eller håndværk butikker til en " ring" skabt ved at skære i midten af et hvidt papir plade . Giv glimmerlim , markører og selvklæbende skum figurer , som de studerende kan bruge til at forskønne kranse .
Leaf Garland

Giv din dør følelsen af ​​efteråret med en quick- og -let udsmykning. Køb tråde af plast eller silke blad krans fra et håndværk eller fest levering butik . Inden turen går til butikken , måle højden og bredden af ​​din dør for at sikre, at du køber nok tråde til at nå rundt om siderne og toppen af ​​dørrammen . Fastgør krans langs ydersiden af ​​dørkarmen med midlertidig lim , tape eller stifter .
Dekorativ Swag

Hvis du gerne vil have en dør dekoration med en rustikke føler følg et forslag fra Country Home magasin hjemmeside, og bruge ører tørret indiske majs til at designe en simpel tyvekoster . Køb 4-6 ører af indisk majs på et græskar patch , købmand eller håndværk butik. Binde en 8-tommer langt stykke bånd eller snor til slutningen af ​​hvert øre af majs. Hold alle de stykker af bånd eller snor i den ene hånd , og træk nogle af enderne op, så aks hænge i forskellige højder . Bind enderne af strengen i en knude til at danne den sæsonmæssige tyvekoster , og hænge det på en krog på døren. Hvis det ønskes, forskønne Swag videre ved at lime silke blade langs strengene.
Classroom

Lad efteråret dør dekoration trække dobbelt told , hvis du tilføjer udsmykning til en grundskole klasseværelse dør. Hvis du forsøger at motivere de studerende til at vende i deres hjemmearbejde , for eksempel oprette et skilt med brun , orange, gul og rød byggeri papir , markører og bladformede klistermærker, der læser "Fald i Learning . " Giv hver elev en bladformet udstanset med hans navn på. Hver morgen , give de studerende, der henvender sig i al deres hjemmearbejde for at vise deres blade på døren.

Hus Have © have.989214.com