Falde uden rhus

Når de varme farver og sprøde teksturer af efteråret ankommer til din dør , sæsonen også bringer dig mulighed for at supplere naturens indretning med en dekorativ opgørelse over din egen. I dag , mange husejere udsmykke deres hjem udendørsbrug som kunstfærdigt for St. Patricks Day , påske, Cinco de Mayo og Independence Day , som de engang gjorde kun for juleferien . Farverne og velkendte temaer fald give en lige så rig lejlighed til udendørs udsmykning .
Fall Postkort

Næsten alle, der kører ned din gade ser din postkasse uden at bemærke det . Til efteråret , kan du gøre forbipasserende smil ved at ansætte en farverig fald postkasse dækning. Du kan finde en bred vifte af fall- tema covers viser efterårsblade , græskar og andre billeder i butikker og fra online forhandlere for meget rimelige priser. Men det er heller ikke svært at vedhæfte din egen personlige dekoration til postkassen - stencil maling orange blade på din sorte postkasse , eller vedhæfte en krans af falde blomster til postkassen pole
Autumnal Entryway <. br>

Dit foran døråbning er omdrejningspunktet for dit hjem eksteriør , og giver dig flere måder at fejre falde. Du kan hænge en enkel krans pyntet med efterårsløv på din dør , eller pak din dør i en farverig guirlande bestående af grankogler og blade. Disse produkter tilbydes i en bred vifte af havecentre og gavebutikker. Du kan oprette dine egne personlige kranse og guirlander anvendelse af let tilgængelige krans og Garland samlesæt fra et håndværk butik , og derefter integrere blade og andet materiale fundet på din egen ejendom .
Gathering Harvest

Opret et overflødighedshorn af fald producere på din front veranda ved at iscenesætte en vifte af græskar, græskar og majs på baller af hø . Supplere dusør af din høst grøntsager ved at placere flere tawny farvede potteplanter mums i bunden af ​​dine hø baller . Som et modstykke , sammenflette varmt farvede tråde af bånd eller taft stof i dit display , der vil vejr er naturligt som sæsonen skrider frem. Nogle husejere kan overveje læner cornstalks mod udendørs lys eller hegnspæl , men at design berøring kan bedst overlades til husstande i majs voksende regioner.
Wow Trick - or-behandlere

Der er intet som en faux gravsten i din forhave til at appellere til trick -or- behandlere . Men du behøver ikke stoppe der - spiderwebs , komplet med plast edderkopper , er et andet populært valg . Hvis din smag løber mod klassikerne , skære en ond grin i en eller flere græskar - men for en sikkerheds skyld, overveje at bruge en batteridrevet lys i stedet for den traditionelle stearinlys. For en prikken over i'et , udskift den hvide pære i din veranda lys med en orange tonet pære eller en Blacklight pære .
Belysning Fall Sky Salg

String lys ikke bare komme i kugler af rød , hvid og grøn - du kan nu finde dem formet som hekse ' hatte, jack- o-lanterner , kalkuner og andre finurlige fall symboler. Nogle lys kits har en meget begrænset sæson - belyste kranier vil se meget ud af sted i november 2. Men græskar -formet lys, der mangler udskåret ansigt vil tjene for Thanksgiving samt til Halloween , og de vil blive vist sæsonbetonet , indtil det er tid til snemænd til at tage deres plads .

Hus Have © have.989214.com