Fyrfadslys rhus

fyrfadslys er en enkel og billig måde at skabe en elegant og indbydende atmosfære. De er små , ​​flade , runde stearinlys , der sidder i deres egne ejere. Du kan blot sætte dem på overflader og lys dem , eller placere dem i større holdere for ekstra dekoration og sikkerhed. Fyrfadslys kommer i mange forskellige farver og dufte med nogle af stearinlys med særlige væger , der tillader flammerne at brænde forskellige farver.
For et barn -safe og bekymre option , købe elektrisk fyrfadslys . Disse små , ​​batteridrevne lamper har flimrende pærer , der efterligner bevægelsen af flammer . De brænder aldrig ned ; de bare brug for nye batterier lejlighedsvis. Disse kommer også i en række forskellige farver .
Fikse op plane overflader Salg

Enkle linjer i fyrfadslys kan gøre en stor indflydelse , især hvis huset lysene er skruet ned lidt . Line te lyser i en lige linje på tomme vindueskarme og ned centrene af buffet tabeller eller fødevarer -belæsset tællere. Arranger lysene i en cirkel eller spiral i midten af ​​et sofabord eller placere to eller tre lamper på hver side bordet og slå lamperne. Læg dem i enkle klare glas holdere eller vedhæfte bånd til metal holdere med dobbelt -stick tape. Brug rød og grøn velour bånd til jul og spider - web bånd til Halloween.
Centerpieces

Find en stor rund eller firkantet spejl uden ramme og placere den i midten af ​​din tabel. Sæt en vase med en lille klynge af hvide eller mørke - farvede blomster i midten og derefter omgive det med glas kop -formet lysestager , høje metal holdere udstyret til fyrfadslys og bred åbning vinglas . Arranger alle indehaverne kunstfærdigt , svimlende højder og materialer. Placer et fyrfadslys i hver holder og vin glas , bruger flere farver, hvis du vil. Drys metallisk konfetti eller glas vase sten på spejlet og tænde stearinlys . Alt skal skinne.
Papir lanterner

Papir lanterner er en god måde at skabe blød, glødende lys . Du kan købe traditionelle udseende kinesiske lanterner i alle størrelser og farver. Mange af disse har metal bund til at holde lys og ledninger, så de kan blive hængt . Vedhæft midlertidige kroge til dine vægge og loft og hænge lanterner omkring kanterne af rummet. Du kan også indstille dem på flade overflader . Lav dine egne lanterner ved at stryge farvet voks og blade mellem lag af voks papir og tape dem ind i cylindrene. Du ønsker måske at bruge elektrisk fyrfadslys med papir lanterner for at undgå katastrofer.

Hus Have © have.989214.com