Hands -Free Automatisk Balloon Inflator Instruktioner

En håndfri automatisk ballon inflation pustes forsigtigt både latex og folie balloner , standse strømmen af ​​helium før ballonen bliver over- oppustet. Disse inflatorer forhindre sprængning samtidig give den perfekte mængde gas ved hjælp af forskellige redskaber ventil udvidelse, sikkert passe ind nogen form for ballon hals . Du skal blot vælge en ballon type puste , program for inflation med et tildelte beløb af tid til helium eller luftstrøm refererer diagrammet følger med inflationen enhed , og udløse helium eller luftstrøm med et tryk på den håndfri fodpedal.
Instruktioner
1

Forbered enheden ved at tilslutte den elektriske ledning ind i en stikkontakt, og fodpedalen i selve enheden. Enheden er klar, når det digitale ansigt displayet lyser .
2

Kig på timingen diagram følger med inflator enhed for de forskellige tilgængelige størrelser af balloner . Brug piletasterne på forsiden af ​​enheden for sekunder og tiendedele sekunder , skal du indstille apparatets timer at puste en ballon med den passende mængde af luft eller helium baseret på mængden af ​​tid for luft eller helium flow. Generelt er en fem tommer ballon kræver luft /helium flow på syv tiendedele af et sekund, en ni tommer ballon kræver en og otte tiendedele sekunder af flow, en elleve tommer balloner kræver tre og tre tiendedele sekunder af flow, en fjorten tommer ballon kræver seks og tre tiendedele sekunder af flow og seksten tommer balloner kræve ni og otte tiendedele sekunder af flow.
3

Placer halsen af ​​uopblæste ballon på inflator extender . Rul halsen på uopblæste ballon ned, indtil ballonen er sat helt på inflator .
4

Tryk på fodpedalen for at begynde oppustning af ballonen. Den inflation fylder ballonen med luft eller helium for den tildelte tid , i slutningen af hvilke det automatisk stopper for at forhindre over- inflation og sprængning.

Hus Have © have.989214.com